YouTube Premium Türkiye fiyatlarına dev zam!

Video paylaşım platformu Youtube tarafından kullanıcılara sunulan Youtube Premium uygulamasına zam yapıldığı bildirildi. Youtube Premium avantajlarından faydalanmak isteyenler artık daha yüksek ödeme yapmak durumunda kalacaklar.
YouTube Premium Türkiye fiyatlarına dev zam!

Dünyanın en önemli video paylaşım platformu olan Youtube yeni bir zam ile gündem oldu. Youtube platformu bir süredir kullanıcılara Youtube Premium uygulaması ile ayrıcalıklı imkanlar sağlıyor. Reklamsız Youtube olarak da bilinen Youtube Premium için abonelik ücretlerine zam yapıldığı bildirildi.

YENİ FİYATLAR BELLİ OLDU!

Youtube Premium yapılan bu son zam ile beraber Türkiye’de ciddi tutarlar karşılığında abonelik imkanı sağlayacak. Yeni tarifeye göre Youtube Premium bireysel paket için artık aylık 57,99 TL oldu. Aile planı için ise aylık 115,99 TL ödemek gerekecek. Öğrenci paketi almak isteyenlerin ise karşılaşacakları aylık ücret 37,99 TL oldu. Yıllık paket almayı tercih edeceklerin ödeyecekleri tutar ise 579,99 TL’ye yükseltildi. Yıllık paket daha önce 299 TL’ye satılıyordu.

REKLAM ENGELLEYİCİLER ÇALIŞMAYACAK!

Youtube bir süredir reklam engelleyicilere karşı bir sistem geliştiriyor ve bu sistemi farklı farklı ülkelerde devreye sokuyor. Bu sistem ile beraber reklam engelleyici kullananların Youtube üzerinden video izlemelerine kısıtlama getiriliyor. Günde 3 video izledikten sonra reklam engelleyicisi kullanan kullanıcılar bir daha o gün video izleyemiyorlar. Video izlemeye devam edebilmek için ya reklam engelleyicinin kaldırılarak reklamlı bir şekilde Youtube videolarını izlemeye devam etmek gerekiyor ya da Youtube Premium aboneliği alarak platformu tamamen reklamsız hale getirmek gerekiyor.

Google bir süredir bazı kullanıcılara “Youtube’da reklam engelleyicilere izin verilmez” uyarısı yapıyor. Bunun nedeni olarak ise Youtube platformunun dünya genelinde milyarlarca kullanıcıya ücretsiz kalmasını sağlamak olduğu bildiriliyor.

Youtube Türkiye’de de reklam engelleyicileri kısıtlayan bir yeni sürece başlayacak. Youtube Premium fiyatlarına yapılan zammın ardından reklamlara katlanmak zorunda kalacak kullanıcıların sayısının bir hayli fazla olması bekleniyor.