Turkcell 29 Ekim'e özel bedava 10 GB internet hediye ediyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta devam ederken Turkcell müşterilerine hediye internet yükleyeceğini açıkladı.
Turkcell 29 Ekim'e özel bedava 10 GB internet hediye ediyor

Turkcell 29 Ekim'e özel bedava 10 GB internet hediye ediyor - Türkiye'nin en büyük ve köklü telefon operatörlerinden biri olan Turkcell müşterilerine Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 10 GB internet hediye edileceğini duyurdu.

Tüm Türkiye ulus olarak tek yürek birleşerek Cumhuriyetin 100. yılına özel kutlamalarını gerçekleştirilen firmalar da 100. yıla özel hediyeler dağıtmaya başladılar. Bunlardan biri de Turkcell oldu. Türkiye'nin en köklü ve ilk cep telefonu operatörü olan Turkcell müşterilerine 10 GB hediye verileceğini açıkladı.

TURKCELL'DEN HEDİYE 10 GB İNTERNET NEREDEN, NASIL ALINIR?

Turkcell tarafından yapına açıklama ile Cumhuriyetin 100. yılına özel bedava internet verileceği açıklandı. Yapılan kampanya duyurusunda tüm müşterilerine 10 GB bedava internet verileceği açıklanırken aynı zamanda bazı Turkcell servislerinin de ücretsiz olarak kullanılacağı ifade edildi.

100-yiyil.jpg

Milyonlarca müşterisinin cep telefonlarına SMS gönderen Turkcell "Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. 100. yıl coşkusuna özel olarak günlük 10 GB hediyenizi 29 Ekim'de Turkcell mobil uygulamasında salla kazan'dan alabilirsiniz" diyerek müşterilerine bugün için yapılacak başvurularda 10 GB hediye internet vereceklerini ifade etti.

TURKCELL BEDAVA 10 GB HEDİYE İNTERNET NEREDEN, NASIL ALINIR?

Bedava internet kazanmak isteyen kişilerin bu akşam saatine kadar Salla Kazan uygulamasını ziyaret ederek uygulama üzerinden bedava internetlerini almak için uygulamayı kullanmaları yeterli olacak. Uygulama üzerinden bu şekilde işlem yapan herkese 29 Ekim'e özel bedava internet yüklemesi yapılacak. Söz konusu uygulama için bedava internet sadece Turkcell Salla Kazan uygulamasından alınabilecek.