Acele eden kapar! 2 Kasım’a kadar herkese BEDAVA VERİLECEK

Aktarılan son habere göre isteyen herkesin yararlanabileceği o ürünlere erişim 2 Kasım tarihine kadar ücretsiz olacak! Epic Games’in yaptığı açıklama ve ücretsiz oyun dağıtımına ilişkin detaylar haberimizde
Acele eden kapar! 2 Kasım’a kadar herkese BEDAVA VERİLECEK

Epic Games tarafından güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre bu hafta ücretsiz oyun verme işlemine devam ettiğini belirten Epic Games, kısa süreliğine 2 oyunun da ücretsiz olarak dağıtılacağını açıkladı. Oyunların türü ve piyasa fiyatlarına ilişkin detaylar belli oldu.

KÜTÜPHANENİZE EKLEYEBİLİRSİNİZ

Oyunseverlerin her hafta açıklamalarını yakından takip ettiği Epic Games ile ilgili güzel haber geldi. Her hafta ücretsiz oyunlar dağıtan Epic Games bu hafta The Evil Within 2 ve Tandem: aTale of Shadows oyunlarını ücretsiz olarak verecek. Dilerseniz kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

2 KASIM TARİHİNE KADAR ÜCRETSİZ OLACAK

Yapılan açıklamada belirtilen her 2 oyunun da 2 Kasım 18.00’e kadar ücretsiz bir şekilde satışa çıkacağı açıklandı. Bu ücretsiz oyunları kütüphanesine ekleyenler ömür boyu ücretsiz oynama hakkına erişiyor.

PİYASA FİYATI 76 TL

Yapılan araştırmalar sonucunda Tandem: a Tale of Shadow, 2021 yılında satışa çıkan oyunun piyasa fiyatının 76 TL olduğu belirtildi. Oyunun açıklama kısmında oyuna ilişkin şu bilgiler yer alıyor:

''Ünlü çocuk Thomas Kane gizemli bir şekilde ortadan kayboldu. Emma ve sadık oyuncak ayısı Fenton, Scotland Yard'ın vazgeçtiği soruşturmayı sürdürmeye karar veriyor. Ümitsiz ebeveynler tarafından terk edildikten sonra karanlık ve ürkütücü bir hale bürünen Kane ailesinin malikanesini birlikte tepeden tırnağa arayacaklar. Acaba gerçeği zamanında ortaya çıkarabilecek mi?''

İSTEYENLER 699 TL’DEN SATIN ALABİLİR

Ücretsiz olarak satışa çıkan bir diğer oyunun ise The Evil Within 2 olduğu belirtildi. Ücretsiz olarak satılan bu oyun için bilgisayarın 8 GB belleği, depolama hacmin en az 40 GB olması ve işletim sisteminin Windows 7/81/10 64 bit sürümlerinden olması gerektiği açıklandı.