Youtube'dan sürpriz yeni özellik haberi!

YouTube'a podcast özelliği geliyor.
Youtube'dan sürpriz yeni özellik haberi!

Youtube'dan sürpriz yeni özellik haberi!: YouTube yeni bir özellik için çalışmalara başladığını duyrudu. Buna göre YouTube podcast yapımcıları için daha fazla araç üzerine çalışmalara başlandı. 

Söz konusu yeni araçlar üzerinden şu anda test aşamasında olan YouTube içerik oluşturucusu tarafından YouTube'da podcast başlatmak için ihtiyaç duyacağı bütün araçları içerecek. Söz konusu araçlar ise bir podcast bölümü yüklemekten tutun podcast performansı hakkında tüm analitik verilere bakabilme gibi özelliklere kadar birçok özelliği içerisinde barındırıyor. 

YouTube'da şu anda test aşamasında olan bu yeni özellik için kullanıcılar genel olarak bir video yükleme, metin gönderisi oluşturma ya da canlı yayın başlatma seçeneğini sunan oluştur düğmesinin alt kısmında podcast yüklemek amacıyla bir düğme görecekler. Fakat YouTube tarafından sunulan yeni özelliğin içeriği bununla sınırlı değil. Bunun yanında kullanıcılar içerik oluşturacak olan podcast'leri içerik menüsünde bulunan yeni podcast'ler sekmesi altında da görebilecekler. 

Bununla birlikte mevcut olan oynatma listelerinin üç nokta işareti içerisinde bulunan menüde yeni bir seçenek olarak podcast seçeneği de eklenecek. Bu yeni özellik YouTube içerik üreticileri tarafından mutlulukla karşılanacak gibi duyuruyor. 

Bu tarz platformlara gelecek olan yeni özellikler ile ilgili güncellemelerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalabilirsiniz. 

İlgili Haberler