WhatsApp'tan Tatil Modu özelliği!

WhatsApp'tan yeni özellik müjdesi. Tatil Modu ile iş insanlarına ve tatilde olup kafa dinlemek isteyenlere ilaç gibi gelecek bu özellik tanıtıldı.
WhatsApp'tan Tatil Modu özelliği!

WhatsApp'tan Tatil Modu özelliği: WhatsApp dünyaca ünlü ve milyonlarca insan tarafından kullanılan bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp'tan gelen mesajlar yoğun zamanlarınızda ya da kafa dinlemek istediğiniz bir zamanda sinir bozucu olabiliyor. Özellikle bir gruba dahil edildiyseniz buradan arka arkaya gelen mesajlar sizi çok daha fazla rahatsız edebilir. İşte tam bu nedenlerden dolayı WhatsApp yeni özelliğini denemeye başladı. Buna göre Tatil Modu adı verilen yeni özellik test edilmeye başladı. 

İş insanlarının WhatsApp üzerinden yaptıkları iş görüşmeleri sırasında diğer kişilerden mesaj gelmesi bazı durumlarda işkenceye dönüşüyor. Bu gibi sorunlara karşın WhatsApp yeni bir özellik geliştirdiğini duyurdu. Bu özellik sayesinde Tatil Modu'nu açarak istemediğiniz kişilerden o anda mesaj bildirimi gelmeden arşivleniyor. Tatil Modu özelliği açık olduğu zaman tüm mesajlar arşivlenir ve orada kalır. Siz bakana ve arşivden çıkarana kadar orada kalacaktır. Size herhangi bir bildirim gelmeyecektir. 

Bu özellik tatilde olan ya da iş gezisinde olan kişiler için bulunmaz bir fırsat  olacak. Kafa dinlemek isteyenler ya da telefon kullanımını azaltmak için mesajların gelmesini istemeyenler de bu özellikten yararlanabilirler. 

SESSİZE ALMA İLE TATİL MODU ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Tatil Modu açıkken arşivlenen mesajların unutulmaması için arşiv listesinin en başına gelmektedir. Sessize alma özelliğinde ise yeni mesajları görmeye devam ediyoruz. 

Bu ve bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeye devam edin. 

İlgili Haberler