WhatsApp'tan mesaj giden şanslı kişiler heyecanlandı! Peki size bu mesaj geldi mi?

WhatsApp yeni özelliği ile ilgili detayları açıkladı. Bazı kullanıcılara o mesajı gönderdi. Söz konusu mesajın gittiği kullanıcılar ise heyecanlandı.
WhatsApp'tan mesaj giden şanslı kişiler heyecanlandı! Peki size bu mesaj geldi mi?

WhatsApp dünyanın en çok kullanılan ve milyonlarca kullanıcısı olan bir mesajlaşma uygulaması. WhatsApp bu sıralar yeni bir özellik ile ilgili çalışmalar yapıyor. Bir süredir üzerinde çalışılan bu özellik artık yavaş yavaş kullanıcılara tanıtılmaya başlanıyor. WhatsApp ilk etapta bazı kişilere rastgele bu mesajı gönderdi. Peki bu mesaj size de geldi mi? Ne anlam ifade ediyor. 

BU MESAJ SİZE GELDİ Mİ? NE İŞE YARIYOR?

WhatsApp tarafından oluşturulan bu resmi sohbette bir rozet yer alacak. Bu rozet WhatsApp'ın açmış olduğu resmi bir sohbet olduğunu anlamanızı sağlayacak. Bu rozet aynı zamanda WhatsApp uygulamasını taklit etmeye çalışan dolandırıcılara karşı da kullanılmış olacak. İlk etapta İOS ve Android telefon kullanıcılarına rastgele mesajlar gönderildi. Kaybolan mesajlar ile ilgili bazı bilgiler kullanıcılara mesaj yoluyla iletildi. Ayrıca bu WhatsApp tarafından açıklan bu resmi sohbete kendi isteğinizle şu anda katılmanıza imkan bulunmamaktadır. Eğer WhatsApp'tan size bir mesaj gelirse sizde bu sohbete dahil olabiliyorsunuz. 

Bunun yanında WhatsApp bu mesajları yavaş yavaş tüm kullanıcılarına gönderecek. Bu mesajı arşivleyebilir, sessize alabilir ya da engelleyebilirsiniz. Yapılan bu yeni resmi sohbet sistemi üzerinde uzun süredir düşünülmekte ve çalışmalar yapılmaktaydı. Bu uygulama birkaç kullanıcıya mesajın gitmesiyle başladı. Gelen bilgilere göre bu mesaj tüm kullanıcılara yavaş yavaş gönderilecek.

İlgili Haberler