WhatsApp'tan yeni trend! 1437 mesajı ne anlama geliyor!

WhatsApp üzerinden gönderilen ve viral haline gelen 1437 mesajının ne anlama geldiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
WhatsApp'tan yeni trend! 1437 mesajı ne anlama geliyor!

WhatsApp'tan yeni trend! 1437 mesajı ne anlama geliyor!:  Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhasApp'te yeni moda 1437 mesajı oldu. WhatsApp uygulaması üzerinden vatandaşlar birbirlerine 1437 mesajını gönderiyor. Peki bu mesajın anlamı nedir? Neden trend  oldu?

WhatsApp dünyaca ünlü bir mesajlaşma platrformu. Bu mesajlaşma uygulaması  aracılığla birçok  insan birbirine 1437 mesajını atıyor. Bunun ne anlama geldiğini merak eden vatandaşlar ise araştırmaya başladı. Peki WhatsApp  mesajlaşma uygulaması  üzerinden insanların birbirine attığı 1437 mesajı ne anlama geliyor?

1437 MESAJI NE ANLAMA GELİYOR?

WhatsApp üzerinden mesajlaşanlar arasında özellikle gençler arasında bu mesaj viral oldu. Binlerce kişi tarafından atılan bu mesaj vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 1437 mesajının ne anlama geldiği ile ilgili araştırmalar sürerken Uşak Gündem olarak bu konuyu sizler için araştırdık. Peki WhatsApp mesajlaşma uygulaması üzerinden gönderilen 1437 mesajının anlamı nedir? İşte bu mesajın anlamı..

Özellikle gençler arasında atılan bu mesajın anlamı şöyle;

Binlerce kişi tarafından atılan bu mesajda 1437'nin 1'i İngilizce'deki I'ya (Ben) demek  oluyor. Diğer rakam olan 4 ise Love (Aşk) kelimesinin harf sayısını ifade etmektedir. Bir diğer rakam olan 3 ise You (Sen) kelimesinin toplam harf sayısı olduğu için bu anlama gelmektedir. Son olarak 7 sayısı ise Sonsuza kadar'ı temsil ediyor. Böylece bu rakamlar ile anlatılmak istenen cümlü şöyle karşımıza çıkıryor;

WhatsApp üzerinden birbirlerine 1437 yazarak gönderen kişilerin diğer tarafa 'Seni sonsuza kadar seviyorum' diyor.

İlgili Haberler