WhatsApp'ta yeni güncelleme geliyor! Sesli mesajlar özelliği çok kullanışlı hale gelecek

WhatsApp tarafından yapılan yeni özellik açıklamasına göre ses kaydı gönderiminde artık yeni dönem başlıyor.
WhatsApp'ta yeni güncelleme geliyor! Sesli mesajlar özelliği çok kullanışlı hale gelecek

WhatsApp dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak bilinmektedir. Milyonlarca kullanıcısı olan bu mesajla uygulaması üzerinden görüntülü görüşme ve sesli mesaj gönderme gibi birçok özellik de yer almaktadır. Mesaj yazmak yerine sesli mesaj göndermeyi tercih edenlere güzel haber WhatsApp'tan geldi. WhatsApp neredeyse her ay yeni bir güncellemesini kullancılarına tanıtıyor. Yeni güncellemeler üzerinde çalışan WhatsApp bu kez de sesli mesaj özelliğini daha da kullanışlı hale getiriyor. Peki bu yeni güncelleme ile gelecek olan özellik nedir? İşte detaylar haberimizde. 

WhatsApp uygulamasında bulunan sesli mesaj özelliğine gelen yeni özellik sayesinde artık yalnızca bir kez dinlenen ses kaydı kaybolacak. Bu özellik şu anda fotograf gönderiminde mevcut. Arkadaşınıza gönderdiğiniz fotoğraflar yalnızca bir kez görüntüleniyor ve ardından siliniyor. İşte bu özellik ses kaydı gönderiminde de olacak. Ses kaydı gönderdiğiniz kişi bu ses kaydını yalnızca bir kez dinleyebilecek  ve ardından bu ses kaydı kaybolacak.

YENİ SES KAYDI ÖZELLİĞİ 

WhatsApp tarafından yapılan yeni özellik açıklamasına göre şu anda hali hazırda fotoğraflar için kullanılan bu kaybolma özelliği artık ses kaydı gönderiminde de kullanılabilecektir. Yapılan açıklamalara göre kaybolan sesli mesaj özelliği için şu anda test aşamaları sürüyor. Çok yakın zamanda WhatsApp mesajlaşma  uygulamasında tüm kullanıcılar bu özelliği kullanabilecek. 

Bu yeni özellik ile gönderilen sesli mesaj bir kez oynatılmasının ardından bir kez daha dinlenemeden ortadan kaybolacak. Siz göndermiş olduğunuz ses kaydında bu özelliği seçerek yalnızca bir kez bu ses kaydının dinlenmesini isteyebilirsiniz. 

İlgili Haberler