WhatsApp'ta kalite bozulmadan fotoğraf göndermek mümkün! Peki nasıl?

WhatsApp üzerinden fotoğraf gönderirken kalitesinin bozulması sorununa son. Bu iki yöntemi uygulayarak bu sorundan kurtulun.
WhatsApp'ta kalite bozulmadan fotoğraf göndermek mümkün! Peki nasıl?

WhatsApp üzerinden arkadaşınıza fotoğraf gönderdiğiniz de fotoğrafın kalitesi bozuluyor. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar ise WhatsApp'tan kalitesi bozulmadan nasıl fotoğraf gönderilebileceğini araştırıyorlar. Bizde sizler için kalitesi bozulmadan fotoğraf göndermenin yollarını araştırdık. İşe kalite bozulmadan fotoğraf göndermenin sırları. 

WhatsApp üzerinden göndermiş olduğunuz fotoğrafların genellikle çözünürlükleri düşmektedir. Ama bunun önüne geçmek mümkün. Peki hangi yöntemler kullanılarak WhatsApp'tan göndermiş olduğumuz fotoğrafların kalitesinin bozulmamasını sağlarız? 

WHATSAPP'TA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞMEDEN FOTOĞRAF GÖNDERMEK MÜMKÜN

WhatsApp aracılığıyla çözünürlüğü düşmeden fotoğraf göndermenin birden fazla yolu vardır. Peki bu yollar neler? 

İlk yönteme göre fotoğrafı göndermek istediğiniz kişi ya da grubun sohbet penceresini açın. Bu ekranda yer alan ataş simgesini seçin. Burada döküman seçeneğine tıklayarak fotoğrafınızı gönderin. Fotoğrafın kalitesi bozulmadan fotoğrafınızı göndermiş oldunuz. 

İkinci yöntemde ise sıkıştırarak göndermek. Peki bu ne demek. Öncelikle göndermek istediğiniz fotoğrafı seçmek için dosya yöneticisini açın. Daha sonnra fotoğrafı seçip zip dosyası haline getirin. Ardından oluşturmuş olduğunu zip dosyasını fotoğrafı göndermek isteğiniz kişinin ya da grubun sohbet ekranını açın. Ekrandaki ataş simgesine tıklayın. Döküman seçeneğini tıklayarak zip dosyasını karşıdaki kişiye gönderin. Böylece fotoğrafın kalitesi bozulmadan göndermiş olacaksınız. 

İlgili Haberler