Uşak'ta Gençlik ve Teknoloji Festivali başlıyor!

Uşak Genç Kuşak Festivali 2023 tarihleri açıklandı. İşte Uşak festival tarihleri...
Uşak'ta Gençlik ve Teknoloji Festivali başlıyor!

Uşak'ta Gençlik ve Teknoloji Festivali başlıyor! Uşaklı gençlerin ve teknoloji meraklılarının büyük bir heyecanla beklemiş olduğu Uşak Genç Kuşak Festivali 2023 tarihi açıklandı.

Uşaklıları geleceğin kapılarını açacak olan festival bu sene 20 Ekim 2023 Cuma günü start alacak 20 Ekim 2023 Cuma günü başlayacak olan festival Uşak'ın buluşma noktası olan Atapark'ta gerçekleşecek ve toplamda 3 gün sürecek. 20 Ekim Cuma, 21 Ekim Cumartesi ve 22 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan festivalde gençler ve teknoloji tutkunları ile kendilerini genç hissedenler buluşacak.

UŞAK'IN TEKNOFEST'İ GENÇLİK VE TEKNOLOJİ FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Uşak Gençlik ve Teknoloji Festivali için beklenen duyuru yayımlandı. Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Geleceğin kapıları açılıyor; Gençlik ve Teknoloji Festivali başlıyor!

usak-fest.jpg

Sevgili Gençler, özledik dediğinizi duyar gibiyiz. Dostlukların, heyecanın, eğlencenin ve yeni maceraların adresi #GençKuşakFest 20-21-22 Ekim tarihlerinde Atapark’ta seni bekliyor" denilerek festival tarihi ilan edildi.

Festivale bu sene de yoğun katılım beklerken festival programının detaylarının ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor...