WhatsApp’a herkesin beklediği o özellik geldi

Tüm dünyanın en sık kullandığı mesajlaşma ve görüşme uygulaması olan WhatsApp’a önemli bir özellik geldiği belirtildi. Kanal özelliğinin geçtiğimiz günlerde geldiği uygulamaya gelen o yeni özellik herkesi sevindirecek!
WhatsApp’a herkesin beklediği o özellik geldi

Aktarılan son habere göre WhatsApp kanallarının daha kolay bulunması için yeni bir özellik devreye giriyor. Buna göre kanalların daha kolay bulunması için kanal arama özelliği devreye alındı. Ancak şu anda geliştirme aşamasında olan WhatsApp’ın bu özelliğinin önümüzdeki günlerde daha fazla kişi ile buluşturulmasının planlandığı aktarıldı.

Bir dönem sadece internet üzerinden mesajlaşma için tercih edilen WhatsApp uygulaması artık görüntülü ve sesli görüşme için de sıkça kullanılıyor. Bunun dışında kanal uygulamasının da aktive edildiği WhatsApp’ta kanal aramak isteyenlere güzel haber verildi!

screenshot-14.png

YENİ ÖZELLİK GELİYOR

Yeni gelecek olan bu özelliğin uygulamanın kalitesinin daha üst seviyeye çıkarılması bekleniyor. Yakın zamanda bütün kullanıcılarla paylaşılacak olan bu özellik sayesinde WhatsApp kanal arama mümkün olacak.

KANAL ARAMA NASIL OLACAK?

WhatsApp’ın son güncellemesi ile birlikte artık kullanıcılar uygulama üzerinden hızlı bir şekilde kanallara ulaşabilecek. Arama butonunun üst sekmeye eklenmesi ile birlikte işlemlerin daha kolay halledilebileceği bu uygulamanın yeni özeliğinin pek çok kişi tarafından beğenileceği tahmin ediliyor.

WhatsApp’ın şu andaki durum bölümünde pek çok kullanıcı diğer kişilerin durumlarını ve kanallarını karıştırabiliyor. Bu özellik ile bu sorunun da ortadan kalkması bekleniyor.

whatsapp-channels.jpg

EK ÖZELLİK DAHA YOLDA

WhatsApp’ta bunun dışında bir de IP’sini gizlemek isteyenlere güzel haber verildi. Artık sunucular istedikleri durumda IP adreslerini koruyabilecek. Kendi sunucuları üzerinden cihazlarındaki aramaları güvene alabilecek olan kullanıcılar için bu özelliğin önümüzdeki günlerce yeni bir güncelleme ile gelmesi bekleniyor.