Uygun fiyatlı telefon arayanlar dikkat! Huawei yeni telefon modelini o tarihte satışa sunacak

Uygun fiyatlı akıllı telefon satın almak isteyenlere buraya. Huawei uygun fiyatlı o modelini satışa sunacak.
Uygun fiyatlı telefon arayanlar dikkat! Huawei yeni telefon modelini o tarihte satışa sunacak

Cep telefonu almak isteyenlere güzel haber Huawei'den geldi. Huawei uygun fiyatlı kategorisinden satışa sunacak oldu Huawei Enjoy 60 modelini yakında tanıtacak. Söz konusu model  orta segmentli olup Kirin Yonga seti ve ayrıca 6000 mAh batarya ile satışa sunulacaktır. 

Huawei yeni müjdesini verdi. Buna göre çok yakın bir tarihde HarmonyOS 3.0 destekli yeni cep telefonunlarını satışa sunacak. Huawei Enjoy 60 ise bu akılla telefonlardan sadece biri. Peki söz konusu telefonunun özellikleri neler? Ne zaman tanıtılacak? Fiyatı ne kadar? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.

HUAWEİ ENJOY 60 TELEFONUNUN ÖZELLİKLERİ NELER? NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK? FİYATI NE KADAR?

Huawei Enjoy 60 model cep telefonunun 23 Mart tarihinde piyasa sürülmesi planlanıyor. Enjoy 60 ve bununla birlikte p60 serisi ile ilgili şirket tarafından bir poster yayınlandı. Yayınlanan bu posterde Ice Crystal Blue ve Dawn Gold olarak iki rengin çıkacağı açıklandı. 

Enjoy 60 kullanıcılarını uzun pil ömrü vaat ediyor. Buna göre 6000 mAh bataryası bulunmaktadır. 48 megapiksel ana kameraya sahip. 7 megapiksel ise arka kameraya sahiptir. Fiyatı ile ilgili henüz net bir açıklama bulunmamakla birlikte ortaya atılan bazı iddialara göre Huawei Enjoy 60 cep telefonunun fiyatının 190 dolardan satışa sunulması bekleniyor. 

Söz konusu iki telefon şirket tarafından 23 Mart 2023 tarihinde tanıtılacak ve satışa sunulacak. 

İlgili Haberler