Elektrik, doğalgaz, su, internet, telefon faturaları için uygulanacak! Para hediyesi yapılacak

Türkiye'de özel bankalar tarafından vatandaşlara özel kampanyalar duyurulmaya ve açıklanmaya devam ediyor.
Elektrik, doğalgaz, su, internet, telefon faturaları için uygulanacak! Para hediyesi yapılacak

Elektrik, doğalgaz, su, internet, telefon faturaları için uygulanacak! Para hediyesi yapılacak - Türkiye'de özel bankalar tarafından vatandaşlara özel kampanyalar duyurulmaya ve açıklanmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Yapı Kredi Bankası tarafından gelen açıklamalarda müşterisi olan herkesin katılım sağlayabileceği bu süreçte gelen bilgilere göre kampanyaya katılan vatandaşlara 150 lira ödeme yapılacak.

Yapı Kredi Bankası fatura talimatlarına otomatik ödeme talimatı vermek isteyen kişiler için sunduğu bu avantajlı pakette; 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 100 TL puan hediye verilecek. Ayrıca kredi kartınızdan verilen yeni 3 talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan kazanılacak.

Yapı Kredi Bankası'ndan 150 TL ödül kazanmak için kampanya koşulları:

11 Mart – 10 Nisan 2023 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri 3 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.

Kampanya kapsamında kredi kartlarınızdan vereceğiniz 3 yeni otomatik ödeme talimatı için toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacaktır.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Mart – 10 Mayıs 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Mayıs 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında Hızlıcep talimatları ödüllendirilmeyecektir.

Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir ve en fazla 150 TL ödül kazanabilir.

Banka tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında ise SMS ile katılım sağlayabildikleri gibi verdikleri talimatlar sonrasında ise puan ödemeleri de kartlarına yatırılacak.

İlgili Haberler