Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullananlar dikkat! Rekor zam açıklandı hemen kontrol edin

Türkiye'de telefon operatör şirketlerinin yeni yıl zamlı fiyatları vatandaşları etkilemeye devam ediyor.
Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullananlar dikkat! Rekor zam açıklandı hemen kontrol edin

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullananlar dikkat! Rekor zam açıklandı hemen kontrol edin - Türkiye'de telefon operatör şirketlerinin yeni yıl zamlı fiyatları vatandaşları etkilemeye devam ediyor. Yeni yıl ile birlikte gelen zamlar sonrasında operatör şirketleri de güncellemeye gitti. Buna göre ise yeni yıl öncesi tarifeleri sona eren ya da yaklaşan vatandaşları arayan şirketler bu süreçte yeni zamlı paketlerden vatandaşları faydalandırmaya başlarken detaylar da merak konusu oldu.

Şirketler hat sahiplerini arayarak veya mesaj göndererek zamları duyururken tarifeleri yeni bitmeye yakın olan kişiler için de aramalar başladı. 3 Ocak tarihi itibariyle birçok telefon operatör şirketi faturalara gelen yeni zamlar sonrasıdna vatandaşlara avantajlı tarifeleri sunmaya devam ediyor.

PAKET VE TARİFELERE ZAM

Daha önce de Türk Telekom şirketi tarafından abonelerine gönderilen mesaj da, "Degerli musterimiz, kullanmis oldugunuz Benzersiz 6GB Paketinin 95TL olan ucreti 12.01.2023 tarihi itibariyla 130TL olarak guncellenecektir. Bu tarih itibariyla alacaginiz veya yenilenecek paketiniz 130TL uzerinden ucretlendirilir.TL yuklerken odenmemis Telsiz Kullanim Ucretiniz varsa lutfen dikkate aliniz." ifadelerine yer verilirken Mart ayı itibariyle de Nisan ve Mayıs aylarında paket ve tarifeleri bitecek olan vatandaşlar için de yeni zamlı tarifeler duyuruldu.

YÜZDE 60'A VARAN ZAM

Operatör şirketleri artan enflasyon ve girdi maliyetlerinin yükselmesi sonrasında vatandaşlara zamlı paketleri duyuruyor. Buna göre daha önce paketine 100 TL ödeme yapan vatandaşlar yeni zam sonrasında ise 160 TL ödeme yapmak durumunda kalacak.

İlgili Haberler