Twitter'ın yeni CEO'su belli oldu! İşte o isim

Elon Musk Twitter'ın CEO'luğunu bıraktığını açıklamıştı. Peki yerine kim geldi? İşte o isim.
Twitter'ın yeni CEO'su belli oldu! İşte o isim

Twitter'ın yeni CEO'su belli oldu. Eski sahibi Elon Musk tarafından yeni CEO açıklandı. Buna göre Twitter'ın yeni CEO'su medya ve reklamcılık sektöründe tanınan Linda Yaccarino olduğu ifade edildi. 

Millyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu olan Twitter'ın CEO'su değişti. Şirketin sahibi Elon Musk tarafından Twitter'ın yeni CEO'su açıklandı. Buna göre Twitter'ın yeni CEO'suunun Linda Yaccarino olduğu açıklandı. Elon Musk kendisinin ürün tasarımı ve yeni teknolojiye odaklanmak istediğini söyledi ve CEO'luğu bıraktı. Hal böyle olunca Twitter'ın yeni CEO'su merak konusu  olmuştu. Yapılan açıklamanın ardından Twitter'ın yeni CEO'sunun ise reklamcılık ve medya konusunda tanınan isim Linda Yaccarino oldu. 

TWİTTER'IN YENİ CEO'SU BELLİ OLDU

Twitter'ın sahibi Elon Musk kendisinin daha çok yeni teknoloji ve ürün tasarıma önem vermek istediğini bu yüzden de Twitter CEO'luğunu bıraktığını açıklamıştı. Bunun ardından ise Twitter'ın yeni CEO'sunun kim olacağı merak konusu olmuştu. Açıklanan bilgiliere göre Twitter'ın yeni CEO'su tanınan isim Linda Yaccarino oldu. Musk tarafından yapılan açıklamada Yaccarino ile çalışmayı iple çektiğini ifade etti. 

Linda Penn State Üniversitesi'nden Libarel Sanatlar Fakültesi Telekomünikasyon Sistemleri mezunu. Turner Entertainment ve dünyaca ünlü medye şirketi olan NBCUniversal'da daha önce üst düzey yönetici olarak çalışmış. Elon Musk ile görüşmesinin ardından 6 hafta içinde göreve başlayacağı da bildirildi. 

Elon Musk 2022 yılında 44 milyar dolara satın almış olduğu sosyal medya platformu olan Twitter'ın çok sayıda üst düzey çalışanlarının işlerine son vermişti. Yeniden bir ekip kuran Elon Musk Twitter'ın CEO'suydu. Fakat son zamanlarda kendisinin daha farklı konulara yönelmek istediğini belirterek CEO'luğu bıraktığını açıkladı. Yerine ise Linda'nın geçeceğini ve 6 hafta içinde göreve başlayacağını duyurdu. 

İlgili Haberler