Twitch kapandı mı, neden kapandı? Ne zaman açılacak?

Popüler canlı yayı platformları arasında olan Twitch için kapandı mı, neden kapandı? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Siteye erişim sağlamak isteyenler “Bu siteye ulaşılamıyor” hatası almaya başladı. Peki, Twitch ne zaman açılacak?
Twitch kapandı mı, neden kapandı? Ne zaman açılacak?

Twitch yayın platformuna erişim sağlayamayan kullanıcılar arama motorları üzerinden Twitch neden erişilemiyor? Sorusunu araştırmaya başladı. Peki, Twitch uygulaması yasaklandı mı, neden girilemiyor?

“BU SİTEYE ULAŞILAMIYOR HATASI”

Konuya ilişkin NTV’nin aktardığı son haberin detaylarına göre 23 Şubat tarihinden bu yana Twitch platformuna giriş bir türlü yapılamıyor. Kullanıcılar uygulamaya giriş yapmak istediklerinde ise “Bu siteye ulaşılamıyor” hatası almaya başladılar. Aktarılan habere göre yasa dışı bahis içeren yayınların yapılması sebebi ile platforma erişim engeli kararı alındı.

"ERİŞİME ENGELLENMİŞTİR"

Twitch’e erişim engeli kararı ile ilgili BTK’nin internet sitesinde şu açıklama yapıldı:

“twitch.tv, 22/02/2024 tarihli ve 2024/7 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmiştir”

Bunun yanı sıra engel kararının ne zaman kaldırılacağı ise henüz bilinmiyor. Twitch 22 Şubat tarihinden bu yana Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün kararı ile erişime engellendi.

İlginizi çekebilecek diğer teknoloji haberlerinden bazıları:

TWİTCH NE ZAMAN AÇILACAK?

Twitch uygulamasına ilişkin engel kararının ne zaman kaldırılacağına dair bir açıklama gelmedi. Platformun yayıncılık faaliyetlerine ilişkin sorunları gidermesinden sonra sitenin yeniden açılacağı tahmin ediliyor. Şu anda Twitch uygulamasına giriş yapılamıyor. Konuya ilişkin yeni bir gelişme olduğunda sizlere aktarıyor olacağız.