WhatsApp kullanıcılarını yıkan özellik! Bundan sonra yapılamayacak

Dünyanın en sık kullanılan mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp farklı dönemlerde yeni yeni güncellemeler getirmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre kullanıcıları yıkan o özellik geldi! Bundan sonra yapılamayacağı açıklandı.
WhatsApp kullanıcılarını yıkan özellik! Bundan sonra yapılamayacak

WhatsApp, dünya genelinde sıkça kullanılan bir mesajlaşma uygulaması! Her geçen gün kullanıcı sayısının arttığı dev uygulamada farklı özellikler gelmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre kullanıcılar artık başkalarının profil fotoğraflarının ekran görüntüsünü alamayacak.

UYARI MESAJI GELİYOR

Dev mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcı deneyiminin iyileştirmek için yeni özellikleri devreye almaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre artık kullanıcılar başka bir kullanıcının profil resmini ekran görüntüsü olarak alamayacak. Kullanıcılar ekran görüntüsü almak istediklerinde artık karşılarına bunun yapılamayacağına dair bir uyarı mesajı geliyor.

“UYGULAMA KISITLAMASI NEDENİYLE..”

Kullanıcılar alınan bu karar sonrasında başka bir kullanıcının profil resmini ekran görüntüsü almak istediklerine karşılarına "Uygulama kısıtlamaları nedeniyle ekran görüntüsü alınamıyor" uyarısı geliyor.

İlginizi çekebilecek diğer teknoloji haberleri:

Konuya ilişkin özellik WABetalnfo tarafından duyuruldu. Bu özelliğin kullanıcılar için tamamen bir güvenlik sunmayacağı biliniyor. Ancak ekran görüntüsü alınarak profil fotoğraflarının kullanılmasının da önüne geçilmiş olacak.

YENİ SÜRÜMÜNDE GELDİ

Aktarılan habere göre WhatsApp1ın bu yeni özelliği gelen “2.24.4.25” sürümünde aktif edildi. Konuya ilişkin Webtekno’nun aktardığı habere göre WhatsApp profil fotoğrafları bundan önceki dönemlerde kaydedilebiliyordu. Şu anda test edilen bu özelliğin artık yakın zamanda aktif edilerek kaldırılması bekleniyor.

Özelliğin herkes için kullanılabilir olduğu ifade edildi. Bu şekilde diğer kullanıcıların WhatsApp profil fotoğrafınızın ekran görüntüsü almasının önüne geçilmiş olacak.