Rüyalarınıza bile girebilir! Uzaylılar aynı böyle görünecek.. Yapıları sümüksü

Son yıllarda dünya genelinde en çok tartışılan konuların başında uzaylıların varlığı geliyor. Uzaylıların var olup olmadıklarına ilişkin tartışmalara son noktayı yapay zeka koydu!
Rüyalarınıza bile girebilir! Uzaylılar aynı böyle görünecek.. Yapıları sümüksü

Yapay zeka uygulamaları ilerde uzaylıların nasıl görünebileceği hakkında resmen fikir verdi. Görünüşleri rüyanıza girebilir! Aman dikkat.. Yapılarının sümüksü olduğu ifade edilen uzaylıların görünüşü çok konuşulacak.

ÇALIŞMA YAPILDI

Son aylarda hayatımıza hızlı bir giriş yapan yapay zekalar hemen hemen her alanda kullanılıyor. Yapay zekada önemli bir isim olan Midjourney, uzaylıların 2050 ve 2100’de dünyaya gelmeye karar vermeleri halinde nasıl görüneceklerine dair bir çalışma yaptı.

screenshot-10.png

GÖZLERİ, AĞIZLARI VE BURUNLARI

Tüm dünya ile paylaşılan bu görüntüler size bir bilim kurgu filminden çıkmış gibi gözükebilir. Ancak hepsinin yapay zeka tarafından tasarlandığını söylemek yanlış olmayacak. Gri renkteki tenleri, sümüksü yapıları ve büyük kafaları ile adeta korku filmlerinden fırlamış gibiler! Gözleri, ağızları ve burunlarının büyüklüklerini söylemeye gerek bile yok!

screenshot-9.png

2050 YILINDAKİ TAHMİNLER

Yapay zekanın 2050 yılındaki tahminler daha korkunç. Pek çok kişi tarafından böceğe benzetilen görüntüler tüm dünya ile paylaşıldı. Görüntüsünün yanı sıra boynuzları ile de dikkat çeken tasarımlar herkes tarafından konuşuluyor.