Piyasa değeri 500 TL! 26 Ekim saat 18.00’e kadar ücretsiz verilecek

Oyuncuları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre Epic Games Store 26 Ekim tarihine kadar piyasa değeri 500 TL’yi bulan 2 oyunu ücretsiz olarak sunacak! İşte detaylar..
Piyasa değeri 500 TL! 26 Ekim saat 18.00’e kadar ücretsiz verilecek

Oyun sevenleri yakından ilgilendiren açıklama Epic Games Store tarafından geldi. Store, yaptığı açıklamasında Steam ile rekabet edebilmek için ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor. Bu hafta Epic Store tarafından ücretsiz olarak sunulan 2 oyun da belli oldu. Oyunların piyasa değerinin 470 – 500 TL arasında olduğu ifade edildi.

BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

Epic Store, yaptığı açıklamasında bu haftanın ücretsiz oyunlarının Eternal Theads ve The Evil Withhin olduğu belirtildi. 2015 yılında geliştirilen ürün piyasada 350 TL civarında satışa çıkıyor. Ancak bu hafta 26 Ekim saat 18.00’e kadar ücretsiz olarak sunulacak. Korku temalı olan The Evil Within bu hafta kullanıcılar için piyasaya çıktı.

screenshot-2-001.png

Bir diğer oyun ise Eternal Threads olarak ifade edildi. Zeka geliştirme oyunu olarak bilinen ve bu tür oyunları sevenler için ücretsiz olarak sunuldu. Oyu içerisinde birden fazla zaman çizelgesi ve 6 ana karakter bulunuyor. Piyasada ise 130 – 150 TL arasında bir rakamda satılıyor.

İLGİLİSİNE TEKNOLOJİ HABERLERİ:

19 EKİM – 26 EKİM ARASINDA ÜCRETSİZ

Aktarılan son habere göre Epic Games Store 19 Ekim 26 Ekim tarihleri arasında Eternal Threads ve The Evil Within oyunlarını ücretsiz olarak kullanıcılarının beğenisine sunacak. Bu tarihten sonra hangi oyunların ücretsiz olacağı da merak konusu oldu.