iPhone kullananlara kötü haberler peş peşe geldi

Dünyanın en sık kullanılan telefon işletim sistemlerinin başında iOS geliyor. Bu kapsamda da iPhone kullananlara kötü haber verildi. Aktarılan son haberin detaylarına göre Apple, bir sorunun çözümü için yayınladığı güncelleme farklı sorunlara yol açtı.
iPhone kullananlara kötü haberler peş peşe geldi

Apple, iPhone 15 sürümündeki aşırı ısınma sorununun önüne geçmek amacı ile yeni bir güncellemeyi yayınladı. Ancak bu güncelleme beraberinde farklı sorunları da getireceği ortaya çıktı. iPhone kullanıcılarını yakından ilgilendiren haberin detayları için okumaya devam edin!

Apple, son olarak kullanıcıları için iOS 17.0.3 sürümünü yayınladığını duyurmuştu. Kullanıcılar iPhone 15 ürününde ne yazık ki aşırı ısınma sorunu ile karşılaştı. Apple ise bu sorunu çözmek için yeni bir güncelleme yayınlayacağını ve kullanıcıların bir daha bu tür bir sorun ile karşılaşmayacaklarını belirtmişti.

Fakat yayınlanan yeni güncelleme sürümü ile birlikte ısınma sorununa yönelik problemler azaldı. Ancak bu sefer de iPhone kullanıcıları birbirinden farklı sorunlar ile karşılaştı.

Wİ-Fİ SORUNU DA VAR

Bununla birlikte bazı kullanıcılar da Wi-Fi ile ilgili bir takım sorun yaşadıklarını ifade etmeye başladı. Bağlantının yavaş olduğunu, uygulamaların içerik yükleyemediği de konuşulan konular arasında bulunuyor.

OTOMATİK OLARAK KAPANIYOR

Kullanıcıların aktardığı soruna göre iOS 17.0.3 güncellemesi ile birlikte telefonlarda gece şarjdayken otomatik olarak kapanıyor. Bazı kullanıcılar da cihazlarını şarjda bıraktığında telefonlarının otomatik olarak kapanmaya başladıklarını ifade etmeye başladı.

Kullanıcılar, bu sorunun ortadan kaldırılması için Apple’nin yeni bir güncelleme getirmesini bekliyor.