Google ana sayfası artık böyle görünecek

Sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın en sık kullanılan arama motorları arasında olan Google için yepyeni bir değişiklik geliyor. Aktarılan son habere göre Google ana sayfasına yeni bir takım özellikle getirecek!
Google ana sayfası artık böyle görünecek

Google, köklü bir değişikliğe hazırlanıyor. Yapılacak olan bu değişiklikle birlikte Google’ye mobilden girildiğinde görülen keşfet, hava durumu, haberler ve daha fazlası artık masa üstünde de olacak. Bu şekilde kullanıcılar bilgisayardan da Google’ye giriş yaptığında pek çok bilgiye bir anda ulaşabilecek.

Google, kullanıcılarının beğenisini kazanmak için büyük bir değişiklik yapacak. Ana sayfa için yapılacak olan keşfet özelliği için şu anda işin hazırlık aşamasında olduğu belirtildi.

GOOGLE KEŞFETTE NELER OLACAK?

Yeni ara yüz tasarımı ile birlikte kullanıcılar masaüstünden Google Chrome’den giriş yaptığı zaman keşfet akışını görebilecek. Bu keşfet içerisinde hisse, altın fiyatları, haberler, maç skorları, hava durumu, gündem ve son dakika haberleri gibi pek çok bilgiyi bir arada görebilecekler. Google, yapacağı bu güncelleme ile birlikte kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor.

google-kesfet.jpg

ÖZELLİKLE TEST AŞAMASINDA

Kullanıcıların heyecanla beklediği Google keşfet özelliğinin şu anda hazırlık aşamasında olduğu belirtildi. Ancak özellik ilk olarak Hindistan’da test edilip onaylandı. Ancak dünya genelinde ne zaman hazırlanıp kullanıma sunulacağına dair bir açıklama gelmedi.

GÜNLÜK YAŞAMIN PARÇASI HALİNE GELECEK

Google’nin hazırlık aşamasında olduğu bu özellik sayesinde artık Google sadece bir arama motoru olmaktan çıkacak. Kullanıcıların yaşamının parçası haline gelmeyi amaçlana Google, kullanıcılarına beğenilerine ve kişiselleştirilebilen içerikler sunmaya başlayacak.

Keşfet için yapılan çalışmaların yanı sıra da reklam verenlerle ilgili de bir iyileştirme yapılacağı da gelen bilgiler arasında.