Epic Games yılbaşı etkinliği! İlk ücretsiz oyun belli oldu!

Epic Games Store yılbaşı etkinliğini resmen başlattı. Popüler platform çok talep alan oyunlardan birisini ücretsiz olarak vermeye başladı.
Epic Games yılbaşı etkinliği! İlk ücretsiz oyun belli oldu!

Dijital oyun platformu Epic Games Store büyük bir merakla beklenen yılbaşı etkinliğini başlattı. Steam’den sonra dünyanın en büyük dijital oyun platformu olan Epic Games Store gelenek haline getirdiği yılbaşı etkinliği ile kullanıcılara çok önemli sürprizler yaptı.

EPİC GAMES YILBAŞI ETKİNLİĞİ!

Epic Games çok uzun bir süredir her hafta 1-2 oyunu ücretsiz jale getiriyor. Bu ücretsiz oyunlara büyük ilgi gösterilirken şirketin bu politikası başarılı da oluyor. Ücretsiz oyunları takip etmek için Epic Games Store için kullanıcı sayıları büyük bir artış gösterdi. Platformun yöneticileri daha fazla kullanıcıyı çekebilmek için çıtayı erişilemez seviyelere çıkardı. Yılbaşı etkinliğini açıklayan Epic Games Store tarafından oyun tutkunlarına çok özel bir sürpriz yapıldı.

HER HAFTA ÜCRETSİZ YÜKSEK KALİTELİ OYUNLAR

Epic Games Store bugünden itibaren yıl sonuna kadar her hafta yüksek kaliteli oyunları ücretsiz olarak dağıtma kararı aldı. Her hafta bu oyunlar değişecek. Geçtiğimiz yıl da aynı etkinlik yapılmış ve çok büyük ses getirmişti.

İLK ÜCRETSİZ OYUN BELLİ OLDU

Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz olan ilk oyun da belli oldu. Buna göre Destiny 2: Legacy Collection (2023) isimli oyun şu anda ücretsiz olarak kullanıma açıldı. Bu oyun Steam’de şu anda 1.000 TL’nin üzerinde bir fiyatla satılıyor. Rakibine karşı ciddi bir atak da yapan Epic Games Store bu ay sonuna kadar bu tür oyunları ücretsiz olarak kullanıma sunacak. Kullanıma açılan bu ücretsiz oyunlar kullanıcılar tarafından kalıcı olarak kütüphaneye eklenebiliyor. Böylece oyundan tamamen ücretsiz yararlanma imkanı verilmiş oluyor. Oyunu oynamayacak olan kullanıcılar dahi kütüphanelerine eklemeye başladılar.