Uşakspor’da bombacı Veli Özdemir’de gitti

Ekim ayında Uşakspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Veli Özdemir, Uşakspor’un evinde Zonguldak Kömürspor’a 3-0 yenilmesinin ardından istifa etti.
Uşakspor’da bombacı Veli Özdemir’de gitti

Uşakspor yönetimi sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Özdemir’in istifasının kabul edildiğini belirterek hizmetlerinden dolayı Özdemir’e teşekkür etti.

Uşakspor, 2021 – 2022 Ahmet Çalık Futbol sezonuna Serkan Afacan ile başlamıştı. Başarısız sonuçlar alınınca Afacan gönderildi. Yerine Uşakspor’un eski futbolcularından taraftarın çok sevdiği ve “Bombacı” lakabı taktığı Veli Özdemir getirildi.

Ekim ayında göreve başlayan bombacı da istenilen sonuçları alamadı. Zonguldak Kömürspor yenilgisi de Özdemir’in istifasına neden oldu.

Uşakspor Yönetimi; Özdemir’in istifası hakkında şu açıklamayı yaptı:

Kamuoyuna Duyuru!

Teknik Direktörümüz Sayın Veli Özdemir, Yönetim Kurulumuza istifasını sunmuştur. Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirme sonucu Veli Özdemir'in istifası kabul edilmiş ve görevinden ayrılmıştır.

Uşakspor A.Ş Yönetim Kurulu olarak kulübümüze verdiği emekler için kendisine ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Uşakspor AŞ Futbol Kulübü

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler