Uşaklının feryadı Milletvekili Güneş’i harekete geçirdi

Şu günlerde Uşak halkının en büyük sıkıntısı olan sağlık hizmeti alamamak konusundaki şikâyetler, AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’i harekete geçirdi.
Uşaklının feryadı Milletvekili Güneş’i harekete geçirdi

Güneş, Uşak yerelinde ve yurt genelinde yaşanan sağlık sıkıntılarını ve çözüm önerilerini Sağlık Bakan yardımcıları ile görüşerek ilettiğini duyurdu.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak gündeme getirdiğimiz; “Uşaklıları sağlık hizmeti almakta yaşadığı sıkıntılarla ilgili yayınlar AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’i harekete geçirdi.

Konu ile ilgili bulunduğu girişimleri sosyal medya sayfasından paylaşan Güneş; “Hem ülkemiz genelinde hem de Uşak ilimizde vatandaşlarımızın sağlık hizmeti alanındaki yaşadığı problemleri ve sağlık çalışanlarımızın yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini konuşmak üzere Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir'i, Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Sabahattin Aydın'ı, Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Sayın Avni Uygar Seyhan'ı, Sabahattin beyin danışmanları Kaan Karakaya ve Sinan Karakoçoğlu ile toplantı yaparak sorunları ve çözüm önerilerimizi ilettik.

Sayın bakan yardımcılarımıza ve kamu hastaneleri başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler