EMİTT FUARI İSTANBUL’DA AÇILDI

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından EMİTT 25. Uluslararası Turizm Fuarı 09.02.2022 tarihinde Beylikdüzü-Tüyap’ta açıldı.
EMİTT FUARI İSTANBUL’DA AÇILDI

Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı M. Nuri Ersoy ile çok sayıda il valisi ve belediye başkanı katıldı.  EMİTT fuarı 9-12 Şubat tarihleri arasında açık kalacak.

KARAHALLILAR VAKFI HEYETİNDEN FUAR ZİYARETİ

İstanbul’dan bildiren Karahallılı Gazeteci Mehmet Çolak’ın haberine göre; Karahallılar Vakfı Başkanı Şeref Özyurt, kurucu başkan Prof. Dr. Servet Karahan, yönetim kurulu üyeleri Ali Topçu, Muammer Canbaz, Aysun Aysal ve Caner Bozuklu’dan oluşan vakıf heyeti Uşak iline destek olmak ve hayırlı olsun dileklerini sunmak üzere Uşak standını ziyaret etti.   Vakıf heyeti stantta bulunan Uşak Valisi Funda Kocabıyık,  AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Sivaslı Kaymakamı Semih Cembekli, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu ve İl Kültür Müdürü Sabri Ceylan ile görüştü.

İlerleyen saatlerde Uşak standını Kültür ve Turizm Bakanı M.Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, eski bakanlardan Bülent Akarcalı ve Egebir başkanı H. Reşit Öz ziyaret ettiler.

İlgili Haberler