Anne ve kızı itfaiye son anda kurtardı

Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 3 katlı binada çıkan yangında alevler ve dumanlar içerisinde kalan anne ve kızı son anda itfaiye ekipleri kurtardı.
Anne ve kızı itfaiye son anda kurtardı

Henüz neden çıktığı belirlenemeyen yangında ev kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen anne ve kızın Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Bugün saat 12.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Necati Özen Caddesi  No: 27/ a adresinde bulunan bodrum + zemin ve + 2 katlı binada yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre; zemin katta bulunan Serkan Y. Ait doğalgaz tesisatı yapılan işyeri ve  bodrum katında bulunan deposunda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın üst katları sardı.

Çevredekileri Uşak Belediyesi İtfaiyesi’ne haber vermeleri üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri derhal binayı boşaltmaya ve yangına müdahaleye başladı. İkinci katta bir dairede dumandan etkilenen anne Yasemin Y. ve 2 yaşındaki İkra Y. ' yi içeri giren itfaiyecilerin kurtardığı öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesinden sonra yangın kontrol altına alınırken 3 katlı evin kullanılmaz hale geldiği görüldü.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Yasemin ve İkra adlı anne kızında sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

(AYŞEGÜL ÇAMLI / HABER)

İlgili Haberler