Paranız boşa gitmesin! Saç kremini yanlış kullanıyor olabilirsiniz! İşte doğru kullanım şekli

Saç kremleri ve şampuanlar oldukça pahalı. Bu sebeple doğru kullanılması ve uygulanması oldukça önemli. Saç uzmanı tarafından paylaşılan bilgilere göre bu hatayı yapıyorsanız paranızı çöpe atıyor olabilirsiniz. İşte saç kreminin doğru kullanımı.
Paranız boşa gitmesin! Saç kremini yanlış kullanıyor olabilirsiniz! İşte doğru kullanım şekli

Paranız boşa gidiyor olabilir. Eğer saç kremi kullanıyorsanız bu haber sizin için. Yanlış kullanıyor olabilirsiniz. Eğer bu şekilde kullanıyorsanız paranızı çöpe atıyorsunuz demektir. Peki saç kremi nasıl kullanılır? İşte detaylar.

Saç uzmanı Jonathan tarafından sosyal medya hesabı üzerinden saç kremi kullanımının doğru şeklini açıkladı. Şampuan ve saç kremlerinin fiyatları son zamanlarda iyice arttı. Hal böyle olunca verilen bu meblağların boşa gitmemesi için doğru kulllanım şeklinin bilinmesi gerekmektedir. Saçlarınıza etki etmesi için doğru kullanım şekli açıklanmıştır. Buna göre saç uçlarınızı geniş dişli bir tarak ya da fırça ile fırçalanması gerektiğini yoksa saç kreminin bir işlevinin olmadığını söyledi. 

Saç kreminizden tam olarak yararlanmak amacıyla bu püf noktalarına dikkat etmelisiniz. Yoksa saçlarınız kremden gerekli etkiyi alamıyor. Bu şekilde de boşuna krem kullanmış oluyorsunuz. 

Saç uzmanı Jonathan sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada “Şu saça nasıl bakım yapacağımızı öğrenelim. İşte gerçekten önemli olan bir şey var. Saç tipiniz ne olursa olsun, saç kremini saça dağıtmak için duşta geniş dişli bir tarak veya ıslak bir fırça bulundurmalısınız." diyerek saç kreminin doğru kullanım şeklini açıkladı. 

SAÇ KREMİNİN DOĞRU KULLANIMI

Duşta saçlarınızı yıkayarak kremlerseniz ve parmaklaranızı kullanarak her yerine saç kremi sürerseniz bu halde saçlarınızın her teline saç kremini doğru bir şekilde yayamayacağınızı açıklayan Jonathan saçların tamamına kremi yaymak için mutlaka geniş tarakların kullanılması gerektiğidir. Duşta o geniş dişli tarağı alıp kredi tüm saça dağıtmak gerektiğini ifade eden uzman isim bu şekilde saç kreminin doğru kullanmış olunacağını söyledi. 

Bu şekilde kullanıldığı zaman saç kremi ile saçlar iyice ve tamamen beslenmektedir. Fakat tarak kullanmadan eller ile yayılmaya çalışıldığı için kremin kullanılmasının bir anlamının olmadığı açıklandı. 

İlgili Haberler