Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı! Kuru öksürüğü hemen kesen mucize kürler!

Kuru öksürük sorunu yaşayanlar gece bu nöbete tutulduklarında uykuları zehir olabiliyor. Kuru öksürüğü anında geçiren yöntemi Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı! Kuru öksürüğü hemen kesen mucize kürler!

Kuru öksürük sorunu özellikle kış aylarında mevsimsel etki ile çok daha fazla artmaktadır. Bunun yanında bu rahatsızlık sigara içenlerin çoğunda olabiliyor. Kuru öksürük nöbeti tuttuğunda nefes alıp vermek bile büyük bir külfet haline gelirken konforlu yaşam ortadan kalkabiliyor. Özellikle gece uykuda yakalanan kuru öksürük nöbeti nedeniyle uyku kalitesi de en dip seviyeye çekilebiliyor. Kuru öksürük hakkında en yararlı bilgileri Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu verdi.

MUCİZE KÜRLERİ AÇIKLADI!

Kuru öksürüğün geçmesi için üç farklı kür yapılıp kullanılabilir diyen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, “Şifa kaynağımız doğadır. Allah bize her türlü şifayı vermiş. Bunları bulmak ve doğru şekilde kullanmak gerekir. Kuru öksürük sorununu da çözecek kürleri açıklıyorum. Bunlardan birisini tercih edebilirsiniz veya üçünü beraber de yapabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış.” dedi.

Yulaf samanı kürünün tarifine veren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, “Kaynayan bir bardak suya 1 tatlı kaşığı yulaf samanı ilave ediyoruz. Kapağı kapalı olacak şekilde 5 dakika demlenmeye bırakıyoruz. Soğumadan henüz sıcakken bu karışımı süzüyoruz. Kahvaltılardan yarım saat önce ılık olarak tüketebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Kuru öksürük için hatmi çiçeği kürünü de öneren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, “Bunu su veya süt ile hazırlayabiliriz. Kaynayan bir bardak suya veya süte bir tutam hatmi çiçeği ekliyoruz. Kısık ateşte bunu 5 dakika kapağı kapalı olacak şekilde kaynatıyoruz. Yine soğumadan sıcakken süzüyoruz. Öğle ve akşam yemeğinden yarım saat sonra olmak üzere günde 2 defa içiyoruz.” şeklinde konuştu.

Andız pekmezi kürünü de öneren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, “Andız pekmezini günde 1 defa sabahları aç karnına tüketiyoruz. Buna özel bir işlem yapmanıza gerek yok. 1 yemek kaşığı yenilmesi gerekiyor. Ancak diyabet hastaları uzak durmalılar.” dedi.