Limonun bu faydasını biliyor muydunuz? Limonu ayak topuğuna sürdüğünüzde mucizeye dönüşüyormuş

Limonun bu faydasını çok kimse bilmiyor. Ayakların altına uygulandığı zaman öyle bir faydası var ki duyunca çok şaşıracaksınız.
Limonun bu faydasını biliyor muydunuz? Limonu ayak topuğuna sürdüğünüzde mucizeye dönüşüyormuş

Limonunu birçok faydası olduğunu herkes biliyor. Fakat bu şekilde uygulandığı zaman öyle hastalıklara şifa oluyor ki şaşıracaksınız. Peki limonu ayaklarınızın altına sürdüğünüz zaman ne gibi faydası bulunmaktadır? İşte uzmanlar tarafından açıklanan bu faydasını duyunca şaşıracaksınız. 

Limonu ayaklarınızın altında sürdüğünüz zaman bazı hastalıklara iyi geliyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren ve sağlıklı yaşamanızı sağlayan bazı doğal yöntemler hastalıklardan korunmasını sağlayacaktır. Peki bağşıklık sistemini güçlendiren bu yöntem nedir? Hastalıklara yakalanma riskini azaltıyor ve bağışıklığı güçlendiriyor. Bağşıklık sistemini güçlendirmek için ayağınızın altına bir kaç dilim limon sürdüğünüz zaman ve ardından çorap giydiğinizde grip ve soğuk algınlığı gibi iltihaplı ve enfeksiyonlu hastalıklardan bir günde kurtulabilirsiniz. Peki bu yöntem nasıl uygulanıyor? İşte detaylar. 

BAĞIŞIKLĞI GÜÇLENDİRİYOR

Bağşıklık güçlendirici bu yöntemin baş kahramanı limon. Bu karışımı elde etmek için gerekli malzemeler şunlardır;

Kaya tuzu,

Bir limon

Bu iki malzeme ile elde edilen karışımın nasıl uygulanacağı ise haberimizin devamında yer alıyor. 

LİMONLU KARIŞIMI AYAKLARIN ALTINA UYGULAMA

Limonu ortadan ikiye bölerek üzerine bir miktar deniz tuzu ekleyin. Ardından topuk kısmından başlayarak ayaklarınızın altının her yerine dairesel hareketler ile sürün. Kaya tuzu biraz iri olduğu için ayaklarınızı tahriş etmeden ağır hareketler ile masaj yapmaya devam edin. Birkaç dakika kadar bu işlemi yaptıktan sonra çoraplarınızı giyin. Bir kaç saat bu şekilde kalmanız daha iyi olacaktır. Ardından ayaklarınızı iyice yıkayabilirsiniz. 

Bununla birlikte limonu bileğinize sürdüğünüz zaman da yine bazı faydaları bulunmaktadır. Bunlardan biri de limon yağının beyin aktivitesini yükseltmesi olacaktır. Bunun için yapılması gereken şey ise bileklerinize birkaç damla limon suyunu damlatarak hafifçe ovun. Bu şekilde hafıza, dikkat ve dil gibi zihinsel fonksiyonlarınız dinamikleşecek ve daha kolay öğrenebileceksiniz. 

İlgili Haberler