Çatlayan topuklara kesin çözüm! Bu karışımı sürün topuklarınız bebek gibi olsun

Topuklarda oluşan çatlaklara kesin çözüm olan bu karışım uzmanlar tarafından öneriliyor. Haftada bir iki kez mutlaka bu uygulamayı yapın ve farkı görün.
Çatlayan topuklara kesin çözüm! Bu karışımı sürün topuklarınız bebek gibi olsun

Topuklarda çeşitli etkenlerden dolayı sertleşerek çatlaklar oluşabiliyor. Bu hem görüntü olarak rahatsız ederken hem oradaki çatlakların sürekli bir yerlere takılması ve verdiği o kötü his sebebiyle rahatsız edici. Bu sebeple de uzmanlar tarafından bir formül geliştirildi. Buna göre ayak sağlığı ve bakımı için kullanılması gereken bu karışım sayesinde ayaklarda oluşan sertliklerden eser kalmayacak. Kısa sürede ayaklardaki sertliklerden kurtulmanızı sağlayacak olan bu karışım haberimizde yer alıyor. 

Cildimize nasıl iyi bakıyorsak ayaklara da aynı şekilde bakmak gerekiyor. Çünkü sağlıklı bir görüntü elde etmek için topukdaki sertlikten kurtulmak için bakım yapılması şarttır. Evde kolay ve ucuz şekilde uygulanabilecek olan bu formül ile ayaklardaki sertliklerden kurtulmak mümkün olacak. Çatlamış topulkalr için ceviz içi ve ceviz kabuğundan oluşturulan bir formül elde edebilirsiniz. 

AYAK TOPUKLARINDA OLUŞAN BU GÖRÜNTÜYE KESİN ÇÖZÜM

Ayaklarda oluşan bu sertlikler ve çatlakları geçirmek için ceviz içi ya da kabuğu kullanılmaktadır. Ceviz cilt ve vücut sağlığına iyi gelmektedir. Onarıcı ve yenileyici yapısı ile ayak bakımı için vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak. Kadın ve erkek demeden çoğu kişinin şikayetçi olduğu bu sorunu kökten çözmeye yarayacak olan yöntemi sizler için araştırdık. 

Ayaklardaki bu sorunları geçirmek amacıyla yapılması gereken şey ayak bakımıdır. Ayaklarınıza bakım yaparken pahalı közmetik ürünlerine para vermek yerine evde kolay ve ucuz bir şekilde yapılabilecek olan bu karışım sayesinde ayaklarınız mis gibi olacak. 

Bir tencereye su ekleyin. Ardından ceviz kabuklarını içerisine koyun. Bu karışımı 30 daikka kadar kaynatın. Daha sonra bu suyu bir kovanın içine dökerek ayaklarınızı içine kouyn. Bu şekilde 15 dakika kadar bekleyin. Daha sonra ise topuklarınızı suyun içinde sert bir lif ile keseleyin. Daha sonra kurulayın ve nemlendirin. Bu işlemi haftada bir iki kez mutlaka yapın

İlgili Haberler