Kilo vermek isteyenler buraya! O diyet ile 7 günde 12 kilo gidecek

Uzmanlar tarafından önerilen yumurta diyeti tam 7 gün 12 kilo vermenizi sağlayacak. İşte o diyet.
Kilo vermek isteyenler buraya! O diyet ile 7 günde 12 kilo gidecek

Uzmanlar tarafından öneriler bu diyete ek olarak bir de egzersiz yapıldığında bir haftada 12 kilo vermek mümkün. Yumurta diyeti gün içinde gereken tüm vitaminleri almanızı sağlayarak sizi tok tutukacak. Peki bu diyet nasıl uygulanır?

Kilo vermek isteyenler her yolu deneyip de kilo veremeyenler artık kendisine uygun olan diyet programını uygulamak istiyor. Bu nedenle de araştırmlara devam ediyor. Uzmanlar tarafından öneriler ve çok etkili olan yumurta diyeti hızlıca kilo vermenizi sağlayacak. Yumurta diyetine ek olarak egzersiz yapılması halinde ise 7 günde 12 kilo vermenizi sağlayacaktır. 

Yumurta diyetinde ek olarak tüketilebilecek olan besinler arasında portakal ve yoğurt besinleri de bulunmaktadır. Peki hızlı kilo verdiren bu diyetin detayları neler? İşte yumurta diyetinin detayları ve uygulanma şekli.

YUMURTA DİYETİ NASIL UYGULANIR?

1.Gün: Kahvaltıda az yağlı süt ile birlikte 2 haşlanmış yumurta ve 2 portakal tüketilmesi önerilmektedir. Öğle yemeğinde ise haşlanmış derisiz tavuk ve küçük bir kase yoğurt tüketilmesi önerilmektedir. Akşam yemeğinde ise 1 portakal ve haşlanmış 2 yumurta ve tavuk tüketilmektedir. 

2.Gün ise sabah kahvaltıda 2 adet haşlanmış yumurta ile bir limon suyu. Limon suyunu su ile karıştararak içebilirsiniz. Daha sonra öğle yemeğinde ise 1 greyfurt, ızgara balık birlikte tüketilmelidir. Akşam ise 3 haşlanmış yumurta tüketilmelidir. 

3.Gün ise Kahvaltıda yine 2 haşlanmış yumurta ve bir bardak limon suyu. Öğle yemeğinde ise 1 adet greyfurt ile haşlanmış kırmızı et. Akşam yemeğinde 3 adet haşlanmış yumurta tüketilmelidir.

4.Gün sabah kahvaltında soğan, maydanoz ve dereotu ile birlikte 3 haşlanmış yumurta salatası yapılabilir. Öğle yemeğinde haşlanmış tavuk. Akşam ise 2 adet portakal ile haşlanmış bir adet yumurta.

5.Gün Sabah kahvaltıda iki adet haşlanmış yumurta ile bir bardak limon suyu. Öğle yemeğinde havuş, salatalık ve domates ile salata ve bir adet yumurda. Akşam yemeğinde ise buğulama balık yemeği.

6.Gün kahvaltıda yoğurt, portakal veya limon suyu tüketilmelidir. Öğle yemeğinde 2 adet greyfurt ve 2 haşlanmış yumurta tüketilmelidir. Akşam bir bardak su.

7.Gün kahvaltıda greyfurt suyu 2 yumurta tükeliecek. Öğlen ise 1 portakal haşlanmış kırmızı et tüketilecek. Akşam yemeğinde ise yine 1 bardak su.

İlgili Haberler