Geçmeyen gıcık öksürük bu kürle ANINDA geçecek! En hızlı öksürük kesici

Son dönemlerde hasta olan herkes geçmeyen gıcık ve kuru öksürükten şikayetçi. Peki, gıcık öksürük nasıl geçer? Evde öksürük geçirmenin yolları nedir? İşte o mucizevi karışım sayesinde gıcık öksürükten kısa sürede kurtulmak mümkün!
Geçmeyen gıcık öksürük bu kürle ANINDA geçecek! En hızlı öksürük kesici

Özellikle kış aylarında hasta olmamak için bağışıklık güçlendirmek gerekiyor. Bu durumda da pek çok kişi alternatif tıbba yönelerek doğanın gücüden yararlanmaya çalışıyor. Kuru öksürük kişinin günlük hayatını olumsuz olarak etkilese de aslında asıl sıkıntı gece yatınca ortaya çıkıyor. Pek çok kişinin uyumasına engel olan gıcık ve kuru öksürüğü evde hafifletmek mümkün!

Sadece yetişkinlerde değil, aynı zamanda çocuklarda da görülebilen öksürük can sıkıcı oluyor. Öksürüğü anında geçirmek isteyenlere işte o yöntemler!

SOĞAN

Çoğu kişi bilmese de aslında soğan doğal bir öksürük kesici ve burun açısıdır. Özellikle yatılan odaya kesilmiş yarım soğan koymak öksürüğü azalttığı gibi soğandan çıkan o koku, gece burnun sürekli nemli kalmasına ve tıkanmasına engel oluyor.

BAL

Bir diğer öksürük kesici besinlerin arasında bal bulunuyor. Arı ürünü olan ve doğal bal boğazı rahatlattığı gibi öksürük krizlerinde de anında yardımcı!

Balı direkt olarak kullanabileceğiniz gibi karabiber ve limon ile bir karışım yaparak öksürüğe iyi gelmesini sağlayabilirsiniz.

SUYUNU ÇIKARTIN

Öksürüğü kesmek için yapabileceğiniz bir diğer yöntemi de açıklıyoruz! İlk olarak bir kuru soğanı orta irilikte doğrayın ve üzerine 1 yemek kaşığı bal ekleyin. Karışımı sulanması için bir kavanozun içerisinde ağzı kapalı olarak ortalama 1-2 saat bekletin. Daha sonra bu karışımdan çıkan suyu için. Öksürüğünüzün kesildiğini sizler de fark edeceksiniz.