MetroPoll seçim anketi sonuçları açıklandı! Kılıçdaroğlu seçimi kazanır diyenlerin oranı bakın ne kadar oldu

MetroPoll tarafından yapılan son seçim anketine göre Kılıçdaroğlu'nun bu seçimde kazanıp kazanmayacağı şeklinde sorular soruldu. İşte bu soruya verilen yanıtlar.
MetroPoll seçim anketi sonuçları açıklandı! Kılıçdaroğlu seçimi kazanır diyenlerin oranı bakın ne kadar oldu

MetroPoll'ün seçim anketi sonuçları açıklandı. Yapılan ankette "Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa Kemal Kılıçdaroğlu sizce seçimi kazanır mı?" sorusuna vatandaşların yanıt vermesi beklendi. Vatandaşlar tarafında bu soruya verilen yaıtlar ise şu şekilde oldu; 

MetroPoll tarafından yayınlanan seçim anketi sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 34.9'u "Kazanır" yanıtını verdi. Katılımcıların yüzde 8'i "Kesinlikle kazanır" şeklinde yanıt verirken yüzde 39'u ise "Kazanamaz" dedi. Katılımcıların yüzde 10.7'si "Kesinlikle kazanamaz" şeklinde yanıt verdi. Yapılan bu ankete göre sonuçlar kamuoyuyla paylaşıldı.

MetroPoll'ün kurucu olan Özer Sencar yapılan anket sonuçları ile ilgili şu yorumu yaptı; "Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını düşünenler kazanacağını düşünenlerden 7 puan fazla. Aralık 2022' de bu fark 29 puanmış." şeklinde konuştu. 

KAZANIR DİYE YANIT VEREN KATILIMCI ORANI YÜZDE 34,9 OLDU 

MetroPoll tarafından yayımlanan son seçim anketine göre katılımcıların verdikleri yanıtlar paylaşıldı. Buna göre katılımcılara şu soru yöneltildi "Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa Kemal Kılıçdaroğlu sizce seçimi kazanır mı?"

Söz konusu ankete katılanların yüzde 34,9'u Kazanır derken yüzde 8'i ise Kesinlikle kazanır dedi. Kesinlikle kazanamaz diyen katılımcıların oranı ise yüzde 10,7 olarak kayıtlara geçti. Cevap yok diyen katılımcı oranı ise yüzde 7,3 oldu. 

Yapılan seçim anketlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. Sizler için en güncel haberleri takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret gösteriyoruz. 

İlgili Haberler