Muharrem İnce'den adaylıktan çekilmesini isteyenlere yanıt! Ben çekilirsem Erdoğan ilk turda kazanır

Muharrem İnce sosyal medya hesabı üzerinden adaylığına karşı çıkan kesime aday olmasındaki hedeflerini açıkladı. Ayrıca adaylığının Cumhur İttifakı'nın işine gelmediğini de bildirdi.
Muharrem İnce'den adaylıktan çekilmesini isteyenlere yanıt! Ben çekilirsem Erdoğan ilk turda kazanır

Muharrem İnce 100 bin seçmen imzası toplayarak cumhurbaşkanı adayı oldu. Muharrem İnce'nin aday olmasına tepki gösteren kesin oyların bölündüğünü ifade ederek İnce'nin adaylıkdan çekilmesini istediklerini dile getiriyorlar. Muharrem İnce ise sosyal medya hesabı üzerinden tam 4 sayfalık açıklama yaptı. İnce adaylığı ile ilgili konuşarak eğer kendisinin adaylıktan çekilirse Erdoğan'ın ilk turda kazanacağını söyledi ve şöyle devam etti: "Biz seçime girmezsek Erdoğan seçimi ilk turda alacak, tek bir kayığa bindirdiği muhalefeti kolayca batıracak. Biz bu oyunu bozuyoruz." dedi. 

Memleket Partisi'nin Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce kendisinin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini isteyen kesime 4 sayfalık açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada kendisinin aday olmasının Cumhur İttifakı'nın işine gelmediğini söyledi. 

ADAY OLDUĞUM İÇİN BANA KIZAN KARDEŞLERİME

Muharrem İnce yaptığı paylaşımda 'Aday olduğum için bana kızan kardeşlerime' başlığını düşerek şu ifadelere yer verdi; 

"Ülkenin içinde bulunduğu durumdan adaletsizlikten, hukuksuzluktan, haksızlıklardan, yalanlardan, yandaşlardan, kayırmalardan, ahlaksızlıklardan bıktınız usandınız biliyorum. İyi niyetlisiniz hiç şüphem yok, gitsinler istiyorsunuz. Ben de aynı şeyi istiyorum. Üstelik yeni değil geldikleri günden beri. Belki bazılarınız, ömrünün bir döneminde, bunlarla yan yana yürüdü, omuz verdi, oy verdi.

Olabilir. Hata yaptınız ve şimdi pişmansınız. Başımın üzerinde yeriniz var. Ama bilmelisiniz ki ben bunlarla hiçbir zaman yürümedim, bunlarla hiçbir dönem bir araya gelmedim. Bundan sonra da gelmeye hiç niyetim yok. Gitsinler istiyorum hepinizden fazla, hem vallahi hem billahi. O yüzden kar demeden, buz demeden, yağmur, çamur, yokuş demeden, engel demeden 3 yıldır yollardayım. 2018 seçimlerinde de hayatımı ortaya koydum 45 günde 75 ilde 107 miting yaptım. Kortizon iğneleri ile ancak ayakta durabildim." dedi. 

İşte Muharrem İnce'nin paylaşmış olduğu 4 sayfalık mektup;

İlgili Haberler