AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nda istifalar üst üste gelmeye başladı

AK Parti Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Sümbül’ün ardından bir istifa haberi de Sivaslı İlçe Başkanı İbrahim Samancı’dan geldi.
AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nda istifalar üst üste gelmeye başladı

Uşak’ta art arda yaşanan istifalar hakkında çeşitli söylentiler dolaşırken, AK Parti Uşak İl Başkanı Avukat Fahrettin Tuğrul, Sivaslı İlçe Başkanı İbrahim Samancı’nın genel merkezin performans değerlendirmesi sonucu Samancı’dan istifa etmesini istediğini, genel merkezin takdiri dışında başka bir nedenle istifa etmediğini açıkladı.

AK Parti son bir hafta içerisinde bir merkez ilçe yönetim kurulu üyesinin, bir de Sivaslı İlçe Başkanı İbrahim Samancı’nın istifa haberleri ile çalkalandı.

Sivaslı İlçe Başkanı ve yönetiminin neden  istifa ettiği konusunda www.usakgundem.com ‘un sorularını cevaplayan AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, “İstifaların ardında neden aramak doğru değil. Sivaslı İlçe Başkanımız, genel merkezimiz tarafından yapılan performans değerlendirmesi sonucunda genel merkezimiz tarafından istifası istenmesi sonucu istifasını vermiştir. Olay bundan ibarettir” cevabını verdi.

Öte yandan geçen hafta da AK Parti Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Sümbül’ünde Merkez İlçe Başkanlığı tarafından istifasının istendiği, Sümbül’ün hem yönetim kurulu, hem de AK Parti üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler