Uşak’ta veliler için Çocuklarda Hareket Eğitimi semineri düzenlendi

Uşak Belediyesi, çocuklar için sömestr tatili boyunca farklı etkinlikler düzenlerken, velileri de ihmal etmiyor. Veli Akademisi’nde veliler için Çocuklarda Hareket Eğitimi isimli seminer düzenlendi.
Uşak’ta veliler için Çocuklarda Hareket Eğitimi semineri düzenlendi

Konu ile ilgili ayrıntıları Uşak Kültür Sanat, X sosyal medya platformu üzerinden aktardı. Yapılan paylaşımda etkinliğin Öğr. Gör. Meltem Altıntuğ tarafından düzenlendiği ifade edildi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Programın sonunda ise Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Etem Sevil’in Altıntuğ’a katılımlarından dolayı Teşekkür Belgesi ile birlikte Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları’nın “Tarih Boyunca Uşak Halısı” kitabının hediye edildiğini duyurdu.

VELİLER BİLGİ DOLU BİR GÜN YAŞADI

Yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

Öğr. Gör. Meltem Altıntuğ tarafından gerçekleştirilen "Çocuklarda Hareket Eğitimi" adlı seminer ile velilerimiz bilgi dolu bir gün yaşadı..

ekran-goruntusu-2024-01-26-191222.png

Program sonunda Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Etem Sevil, Meltem Altıntuğ'a katılımlarından dolayı Teşekkür Belgesi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınlarından çıkan "Tarih Boyunca Uşak Halısı" adlı kitabı hediye edildi”

İlginizi çekebilecek diğer Kültür Sanat haberleri:

Etkinliğin sömestr boyunca devam edebileceği ifade edildi.