Uşak Belediyesi’nden velilere özel Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi adlı seminer

Uşak Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ve Dr. Öğretim Üyesi Cennet Yıldız’ın gerçekleştirdiği Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi isimli seminere katılım yoğun oldu. Düzenlenen seminer velilerden de tam not aldı.
Uşak Belediyesi’nden velilere özel Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi adlı seminer

Uşak Kültür Sanat’ın X sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir paylaşım yapıldı. Veli Akademisi’ne velilerin katılımı yoğun olurken bugünkü seminerin konusunun “Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi” olduğu belirtildi.

Düzenlenen programın sonunda ise Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Ertem Sevil, Dr. Öğr. Üyesi Cennet Yıldız’a katılımlardan dolayı teşekkür ve “Tarih Boyunca uşak Halısı” isimli kitap hediye edildi.

VELİLER BİLGİ DOLU GÜN GEÇİRDİ

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Dr. Öğr. Üyesi Cennet Yıldız tarafından gerçekleştirilen "Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi" adlı seminer ile velilerimiz bilgi dolu bir gün yaşadı.

ekran-goruntusu-2024-01-24-180304-min-1.png

Program sonunda Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Etem Sevil, Dr. Öğr. Üyesi Cennet Yıldız'a katılımlarından dolayı Teşekkür Belgesi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınlarından çıkan "Tarih Boyunca Uşak Halısı" adlı kitabı hediye etti”

İlginizi çekebilecek diğer kültür sanat haberleri:

Uşak Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe velilerin katılımı büyük oldu.