Manisa'da 3 gün boyunca sürecek Çocuk Şenliği etkinliğine büyük ilgi

Çocukların 2 hafta boyunca dinlenmesine destek olacak sömestr tatili geçtiğimiz hafta cuma günü başladı. Manisa'da çocuklara özel olarak düzenlenen ve tam 3 gün boyunca devam edecek olan Çocuk Şenliği etkinliğinin de başladığı duyuruldu.
Manisa'da 3 gün boyunca sürecek Çocuk Şenliği etkinliğine büyük ilgi

Aktarılan son habere göre çocukların tatilde eğlenmesini amaçlayan Manisa Yunusemre Belediyesi harekete geçti. Çocuk Şenliği etkinliği başladı. Etkinliğin 3 gün boyunca devam edeceği öğrenildi.

Ara tatilin tadını dolu dolu çıkarmak isteyen çocukları sevindirecek haber Yunusemre Belediyesi'nden geldi. Belediye 3 gün boyunca sürecek olan etkinliklerin saat 10.00 - 17.00 arasında düzenleneceğini açıkladı.

aw128648-01.jpg

ADRES YUNUS EMRE MİLLET ÇARŞISI

Ara tatilde çocukların eğlenmesini amaçlayan Yunusemre Belediyesi’nin, bu yıl da organize ettiği Çocuk Şenliği başladı. Yunus Emre Millet Çarşısı’nda düzenlenen şenliğin 3 gün süreceği bildirildi.

3 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Çocukların ara tatili keyifli bir şekilde geçirmesi için bu yıl da dopdolu bir etkinlik takvimi hazırlayan Yunusemre Belediyesi, Yunus Emre Millet Çarşısı’nda 3 gün sürecek olan etkinlikler ile çocukların tatilin tadını çıkarmasını sağlıyor.

aw128648-03.jpg

10.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar Karikatür, Kaligrafi, Tiyatro, Şişme Oyun Alanları ile doyasıya eğlenecek. Birbirinden güzel etkinliklerin olduğu Çocuk Şenliği başladı. Çocukların şenliğe katılımının yoğun olduğu görülürken, etkinliğin 28 Ocak Pazar gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Aynı zamanda etkinlikten memnun kalan çocuklar sömestrda kendilerine bu imkanı sunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.