Uşak Belediyesi'nin düzenlediği şenlikte Seyyah adlı oyun ilgi gördü

Uşak Belediyesince düzenlenen 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği çerçevesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Seyyah' adlı çocuk oyunu çocuklarla buluştu.
Uşak Belediyesi'nin düzenlediği şenlikte Seyyah adlı oyun ilgi gördü

Uşak Belediyesi'nin düzenlediği şenlikte Seyyah adlı oyun ilgi gördü - Uşak Belediyesi okulların tatil olmasıyla birlikte kentte pek çok etkinlik düzenledi. Belediyenin sosyal etkinliklere verdiği önem gözler önüne serilirken çocuklar kadar aileleri de eğlencenin tadını çıkardı. Uşak Belediyesince düzenlenen 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği ile bir dönemin stresini atan çocuklar atölye çalışmaları ve eğitici etkinliklere yoğun katılım gösterdi. 

BURSA BÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN UŞAKLI ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

Şenlik çerçevesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Seyyah' adlı çocuk oyunu ile Uşak Belediyesi 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği çerçevesinde çocuklarla bir araya geldi. Uşak Atatürk Kültür Merkezi'nde 2 seans olarak sahnelenen oyunu, 900'e yakın çocuk izledi. Yoğun katılım gösterilen ve ilgiyle karşılanan 'Seyyah' adlı tiyatro oyunu çocuklara pek çok mesaj verdi. ‘Barış’ isimli çocuğun, üzerinde ‘Seyyah’ yazan bir oyun kutusu bulmasıyla başlayan macerada, izleyenler sihirli yolculuğa çıkartıldı.

Dünyanın en ünlü gezgini Evliya Çelebi ile tanışarak onun rehberliğinde maceraya atılan ‘Barış’, yolculuk boyunca hem oyun oynamanın çocuksu keyfini sürdü hem de Türk Dünyası’nın birçok ünlü kahramanıyla tanıştı. Oyunu büyük merakla izleyen çocuklar, gösteri sonunda sanatçıları ayakta alkışladı. Tatilin sonuna yaklaşılırken çocuklar koca bir dönemin yorgunluğunu Uşak Belediyesi sayesinde atmış oldu.

İlgili Haberler