Uşak Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler ile çocuklar eğlenceye doydu

Okullarda birinci dönemin sona ermesinin ardından belediyeler tarafından çocuklar için çeşitli eğlenceler düzenleniyor. Bu kapsamda Uşak Belediyesi de 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği ile çocukları eğlencenin doruğuna çıkardı.
Uşak Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler ile çocuklar eğlenceye doydu

Okullarda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Döneminin ilk yarısı sona erdi. Sömestr tatilinde bol bol etkinlik yapan çocuklar eğlencenin tadını çıkartarak senenin yorgunluğu da attı. Bu kapsamda çeşitli belediyeler de tatilde olan öğrenciler için etkinlik takvimi hazırlayarak çocukların stres atmasına vesile oldu. Uşak Belediyesince düzenlenen 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği ile de Uşaklı çocuklar bir araya gelerek doyasıya eğlendi. 

UŞAK BELEDİYESİ, ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ

Okulların sömestr tatiline girmesi ile birlikte Uşak Belediyesi’nin çocuklar için gerçekleştirdiği 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği on bir gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nin ev sahipliğini yaptığı etkinliklerde çocuklar çeşitli dersler de aldı. 23 Ocak- 2 Şubat arasında gerçekleşen 4. Bilim Sanat Çocuk Şenliği içerisinde “Kral Şakir” ile tanınan Varol Yaşaroğlu misafir edilerek imza ve söyleşi günü yapıldı.

Marmelat Kukla gösterisi, karnaval oyunları, bilim gösterileri, bilgi yarışmaları,  karaoke show ve sihirbazlık gösterileri şenlikte yer aldı. Ara tatilini eğlenerek geçiren çocuklar, drama, seramik, resim, masal, taş boyama gibi birçok eğitici atölyede keyifli vakitler geçirdi. Atölyelerin olduğu, şarkıların söylendiği ve dansların edildiği şenliğin ardından minikler, dört gün boyunca devam eden tiyatro oyunlarına katılarak eğlenceli anılar biriktirdi.  Atölyelerin ve gösterilerin ardından sahne alan Oyun Makinası, Seyyah, Uçan Şemsiye ve Küçük Kara Balık tiyatro oyunları çocuklarla buluştu.

ÇOCUK KENT PROJESİ TAMAMLANIYOR

Etkinliklere katılan aileler ve çocuklar keyifli zaman geçirdiklerini söyledi ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini iletti. Etkinliklere katılan çocuklarla Atatürk Kültür Merkezi’nde buluşan Uşak Belediye Başkanı Çakın, ''Çocuklarımızın ara tatili hem en güzel şekilde değerlendirmelerini hem de eğlenmelerini istiyoruz. Dolayısıyla sizin için eğlenceli tiyatrolar ve hem öğrenip hem de eğleneceğiniz etkinlikler düzenledik.'' dedi.

Çocuk Kent Projesi hakkında da açıklamalara yer veren Uşak Belediye Başkanı Çakın, projenin tamamlanmasıyla birçok oyun alanının, atölyenin, macera alanının, bilim merkezinin aileleri ve çocukları misafir edeceklerini duyurdu. 

İlgili Haberler