Uşakspor sahada ter dökecek! GMG Kastamonuspor ile Uşakspor maç tarihi belli oldu

Uşakspor, son olarak Etimesgut Belediyespor'la karşılaşarak berabere kalmıştı. Uşakspor yeni takviminde Kastamonuspor'la karşılaşacak. Uşaklı futbolseverler karşılaşmanın tarihini ve saatini merak ediyor.
Uşakspor sahada ter dökecek! GMG Kastamonuspor ile Uşakspor maç tarihi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta deplasmanda Teco Karacabey Belediyespor'a 1-0 yenilen Uşakspor, düşme potasından çıkamadı. Bu yenilgiyi telafi etmek isteyen Uşakspor, 29 Ocak Pazar günü evinde Etimesgut Belediyespor'la karşılaştı. Bu maçta da 1-1 beraberlik yakalayan Uşakspor'un yeni karşılaşması belli oldu. 

UŞAKSPOR-GMG KASTAMONUSPOR MAÇI NE ZAMAN?

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son olarak evinde Etimesgut Belediyespor'la berabere kalan Uşakspor, 4 Şubat Cumartesi günü deplasmanda GMG Kastamonuspor'la yeşil sahada karşılaşacak. Gazi Stadı'nda saat 14.00'da başlayacak futbol maçında Furkan Aksuoğlu görev alacak. Uşakspor Teknik Direktörü Ceyhun Müderrisoğlu ise 3 puana ihtiyaç duyduklarını belirtti. 3 puan için mücadeleyi sürdüreceklerini belirten Uşakspor Teknik Direktörü Müderrisoğlu, kazanıp çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. Moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu söylenen Uşakspor, Gazi Stadı'na taraftarları bekliyor olacak.

İlgili Haberler