Uşak’ta düzenlenen Veli Akademisine yoğun ilgi

Geçtiğimiz günlerde Uşak Belediyesi, yarıyıl tatili sebebi ile öğrencilerin keyifli vakit geçirebilmesi için 5. Bilim Sanat Etkinliklerinin başlayacağını açıklamıştı. Veliler için düzenlenen Veli Akademisine de ailelerin ilgisinin yoğun olduğu belirtildi.
Uşak’ta düzenlenen Veli Akademisine yoğun ilgi

Uşak Kültür Sanat sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliğinde çocuklar bir yandan doyasıya eğlenirken, ailelerin de Veli Akademisine katıldığını belirtti. Birbirinden farklı konuların ve katılımcıların olduğu seminerlere katılımların büyük olduğu ifade edildi.

Düzenlenen program sonunda ise Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Etem Sevil’in Dr. Öğr. Üyesi tolga Kargın’a teşekkür ettiği ve “Tarih Boyunca Uşak Halısı” isimli kitabı hediye ettiği belirtildi.

SEMİNERLERE KATILIM SÜRÜYOR

Sosyal medya platformu olan X üzerinden Uşak Kültür Sanat şu paylaşımı yaptı:

“5. Bilim Sanat Çocuk Şenliğinde çocuklarımız doyasıya eğlenirken büyüklerimiz ise Veli Akademisi ile bir birinden farklı konu ve konukların bulunduğu seminerlere katılım sağlıyor..

ekran-goruntusu-2024-01-23-174506-min.png

Program sonunda Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Etem Sevil, Dr. Öğr. Üyesi Tolga Kargın'a katılımlarından dolayı Teşekkür Belgesi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınlarından çıkan "Tarih Boyunca Uşak Halısı" adlı kitabı hediye etti”

İlginizi çekebilecek diğer kültür sanat haberleri:

4 ŞUBAT'A KADAR DEVAM EDECEK

Uşak'ta düzenlenen 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği'nin 22 Ocak tarihinde başladı. Katılımların ücretsiz olduğu şenlik 4 Şubat tarihine kadar Atatürk Kültür Merkezi'nde aile ve miniklerle buluşmayı sürdürecek.