Kahramanmaraş depremini öngören Astrolog Nilay Dinç 2023'te burçları nelerin beklediğini açıkladı

Kahramanmaraş depremini bilen Nilay Dinç burçları 2023 yılında nelerin beklediğini açıkladı.
Kahramanmaraş depremini öngören Astrolog Nilay Dinç 2023'te burçları nelerin beklediğini açıkladı

6 Şubat 2023 tarihide gerçekleşen depremleri günler öncesinden öngören ve Kahramanmaraş'ta büyük bir deprem gerçekleşeceğini söyleyen ünlü Astrolog Nilay Dinç 2023 yılında burçları nelerin beklediğini açıkladı. 

2020 yılından beri Kova burcunda olan Satürn gezengeni 2023 yılı itibariyle Balık burcuna geçti. Bu durumda Kova burcu rahatlarken Balık burcunu ise yaklaşık 2 buçuk yıllık bir zorlu dönem bekliyor olacak. Peki 2023 yıında burçları neler bekliyor? Bu yıl burçların neler yaşayacağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Astrolog Nilay Dinç Astrolojiyi yakından takip eden vatandaşların vazgeçilmez yorumcusu olmaya devam ediyor. 

2023 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR

Koç burcu

Koç burcu 2023 yılında bilinçaltı kaygısı ile yüzleşecek. Bu dönemde depresyona girme olasılığınızın yüksek olduğunu varsayarsak bu dönemde sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktiviteleri ya da insanları hayatınıza alın. Yürüyüş, meditasyon, spor ya da resim gibi aktiviteler yapılması önerilmektedir. 

Boğa burcu

Boğalar bu yıl hayatlarında ve sosyal çevrelerinde değişiklik yaşayabilir. Çünkü yeni bir iş deneyimi elde edebilirler. Bu sürecin Boğalar için keyifli geçebileceğini öngörülmektedir. Yeni insanlar tanımaktan asla kaçınılmaması gerekmektedir.

Yengeç burcu

Yengeç burçlarını bu yıl evlilik bekliyor. İlk evliliği bitenlere de yeni bir evlilik yoluna girileceği öngörülmektedir. Eğitimizinize de oldukça önem vereceğiniz ve sonuçlarını da olumlu yönde alacağınız bir yıl olacak. 

Aslan burcu

Aslan burçları bu yıl yeni yeteneklerini keşfedecek. Keşfettiğiniz yeni yeteneklerin üzerine düşmeli ve bu konuda kendinizi geliştirmelisiniz. 

Yay burcu

Yay burçları bu yıl ikametgah adreslerinde değişiklik yaşabilirler. Ev alma ya da satma işlemleri ile uğraşacaklar. Borç altına girebilir. Aile ile ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilir. 

Kova burcu

Kovaların bu yıl maddi kaygıları artabilir. Bu nedenle para harcama konusunda dikkatli olunması gerekmektedir. 

İlgili Haberler