Hem saç dökülmesini hem de kepeği tak diye kesiyor! Fiyatı sadece 30 TL

Mevsim değişikliği, kullanılan saç ürünleri ve saç bakımları gibi faktörler saçların dökülmesine neden olabiliyor. Saç dökülmesini engellemek isteyenler için işin sırrı açıklandı! O mucizevi otun hem saç dökmesini hem de kepeği kestiği ortaya çıktı.
Hem saç dökülmesini hem de kepeği tak diye kesiyor! Fiyatı sadece 30 TL

Saç dökülmesini yaşayanlar bu noktada mutlaka bir uzmanına başvuruyor. Ancak evde sorunu çözmek isteyenlerin sayısı da az değil. Bu noktada fiyatının ortalama olarak 30 TL olduğu bitkinin saç dökmesini engellediği belirtildi.

Yapılan araştırmalar sonucuna göre dünya genelinde ortalama olarak 56 milyon kişi saç dökülmesi sorunu yaşıyor. Erkeklerin kadınlara kıyasla daha fazla saçı dökülebiliyor. Saçı besleyen ve destekleyen bazı kürlerle saç dökülmesini engellemek mümkün.

BİBERİYEDEN GELEN FAYDA

Katıldığı yiyecekleri de lezzetlendiren biberiyenin saça olan faydaları da ortaya çıktı. İltihapları engelleyen biberiye geleneksel tıpta da kullanıyor. Uzmanların yaptığı açıklamaya göre biberiye aynı zamanda saç dökülmesi sorununa da yardımcı oluyor. Saç derisini rahatlattığı biberiyeden fayda almak için düzenli kullanmak şart!

BİBERİYE İLE SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLEMEK

Biberiye ile saç dökülmesini engellemek için önce taze ya da kuru biberiye bulmanız gerekiyor. 5-10 dakikalık bir demleme sonrasında hazırlayacağınız biberiye çayını ılık ya da sıcak olarak tüketebilirsiniz.

Dilerseniz hazırladığınız ve demlenmiş olan biberiye çayını banyodan sonra son durulama suyu niyetine saçlarınıza dökebilirsiniz.

Ancak bunların dışında mutlaka bir uzmana giderek kan değerlerinize baktırmanız önerilmektedir.