Türk kahvesine 1 kaşık atınca iştahı şak diye kesiyor

Kilo vermek son dönemlerde herkesin en sık araştırdığı konular arasında yerini alıyor. Ancak Türk kahvesi ve o besin birleştiğinde resmen iştah kesici bir etki yapıyor! İşte detaylar
Türk kahvesine 1 kaşık atınca iştahı şak diye kesiyor

Canan Karatay, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Uzman isme göre o besini Türk kahvesine ekleyerek vücudunuzdaki fazla kilolardan kurtulabilirsiniz. Kilo verme dışında ödem atmanıza da yardımcı olan o besin herkes tarafından merak ediliyor.

Sağlık, kilo verme ve sağlıklı beslenme denilince herkesin aklına gelen o isimlerden biri olan Canan Karatay, kilo vermek isteyenler için önemli bir açıklama yaptı. Türk kahvesinin içerisine 1 kaşık Hindistan cevizi yağı ekleyerek, iştahınızı kesebilirsiniz.

1 KAŞIK EKLEMENİZ YETERLİ

Canan Karatay’ın yaptığı o açıklamaya göre Türk kahvesine ekleyeceğiniz sadece 1 kaşık Hindistan cevizi yağı vücudunuzdaki fazla kiloların giderilmesine yardımcı olacak. Kahve içenlerin de zorlandığı bu konuda kolaylık sunan Hindistan cevizi yağının sağlığa da pek çok faydası olduğu belirtildi.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI İLE TÜRK KAHVESİ NASIL YAPILIR?

Hindistan cevizi yağı ile Türk kahvesi çok pratik bir şekilde hazırlanabilir. İhtiyacınız olan tek şey 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi, 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ve 1 fincan su.

Bütün malzemeleri cezve içerisinde karıştırdıktan sonra Hindistan cevizi yağı ekleyebilirsiniz. Bu şekilde tüketmek istediğinizde şeker kullanmamanız önerilmektedir.