Sabahları sadece 1 kaşık yiyenin bağırsakları motor gibi çalışacak kabızlık tarih olacak

Kabızlık, günümüzde pek çok kişinin en önemli sağlık sorunları arasında yerini alıyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyecek boyuta gelen kabızlığı yenmek artık çok kolay! O besini sabah aç karnına tüketenlerin bağırsakları hızla çalışacak!
Sabahları sadece 1 kaşık yiyenin bağırsakları motor gibi çalışacak kabızlık tarih olacak

Çeşitli sebeplerden ötürü meydana gelebilen kabızlık çözüme ulaştırılmazsa, ciddi sağlık sorunlarına varabiliyor. Sindirim sorunu olarak da adlandırılan kabızlığın çözümü için o ürünü her sabah aç karnına 1 kaşık olarak tüketmeniz yeterli olacak!

KABIZLIK NEDEN OLUR?

Kabızlığın oluşabilmesi için pek çok kriter mevcut. Öncelikle kişinin karbonhidrat ağırlıklı beslenerek lifli gıdalardan uzak durması, az su içmesi sebze tüketimini minimuma indirmesi kabızlık sorununa neden olabiliyor.

BAĞIRSAKLARI MOTOR GİBİ ÇALIŞTIRACAK

Bağırsakları motor gibi çalıştıracak olan o ürün bulundu! Kabızlık denilince çözümü için hemen hemen herkesin aklına kayısı geliyor! Ancak kayısıyı direkt olarak yemek yerine marmelatını tüketerek daha hızlı bir sonuç elde edebilirsiniz.

Sindirim sistemini düzenleme açısından son derece yararlı ve faydalı olan kayısı marmelatı, kayısının püre formuna getirilmesi ile üretilmektedir. Her sabah aç karnına bir kaşık tüketerek, bağırsaklarınızın harekete geçmesine yardımcı olabilirsiniz.

KAYISININ YARARLARI

Kayısının marmelatı hali kabızlık üzerinde son derece etkili! Bunun yanı sıra kayısının kendi formunun sağladığı yararlar şu şekilde sıralanabilir:

  1. Kayısı kanın pıhtılaşmasını sağlar
  2. Tansiyonu kontrol eder
  3. Cildi güzelleştirir
  4. Kaslar besler ve güçlendirir
  5. Göz sağlığına yararlıdır
  6. Sindirim sistemini temizler

Genel olarak kuru ya da yaş kayısının düzenli olarak günde 1-2 tane olacak şekilde tüketilmesi önerilmektedir.

Not: Haberimiz bir tedavi niteliği taşımamaktadır. Sağlık problemleriniz için bir sağlıkçıdan destek almanız önerilmektedir.