Sanki silgi mübarek! Sivilce izi güneş lekesi yara varsa siliyor güzellik sırrı ifşa oldu

Cilt sorunları yaşayan kişilere mucize formül açıklandı. Cildindeki lekelerden şikayetçi olanlar hemen bunu yapsın. Doğal leke tedavisi...
Sanki silgi mübarek! Sivilce izi güneş lekesi yara varsa siliyor güzellik sırrı ifşa oldu

Sanki silgi mübarek! Sivilce izi güneş lekesi yara varsa siliyor güzellik sırrı ifşa oldu - Kozmetik sektörü her geçen gün biraz daha büyümeye devam ederken güzellik sırları da yakından araştırılır olmuştu. Son dönemde yükselen enflasyon ve döviz kuru nedeniyle kozmetik ürenlerinin fiyatları da cep yakmaya başlarken pek çok kişi doğal güzellik sırlarının peşine düşmüştü.

Cilt lekeleri için üretilen ürünler en çok harcama yapılan kozmetik ürünleri arasında ilk sırada yer alırken bu ürünlere tonla para dökmek istemeyenlere doğal formül açıklandı. Uygulayacağınız basit yöntemle cilt lekelerini silgi gibi silebilir, hepsinden basit bir şekilde kurtulabilirsiniz...

CİLT LEKESİNE NE İYİ GELİR, GÜNEŞ, SİVİLCE LEKESİ NASIL GEÇER?

Güneş sonrası cilt üzerine oluşan koyu lekeler cildin kusursuz görünümünü bozar. Güneş lekelerini açmak ve cilt tonunu eşitlemek için doğal yağlardan faydalanabilirsiniz. Bazı doğal yağlar cilt hücrelerini yeniliyor, cildi aydınlatıyor ve lekelerin görünümünü azaltıyor. Güneş lekelerini açan doğal yağları bu yazımızda bulabilirsiniz.

dogal-yaglar.jpg

Lekelere karşı en etkili yöntem doğal yağlardır. Özellikle de saf ve gerçek avakado yağı ile üzüm çekirdeği yağı sahip oldukları yüksek miktardaki A,B1,B2,D ve E vitaminleri sayesinde cildi kısa sürede yeniler. Bu yağların düzenli kullanımı hem lekeleri siler hem de cildin çok daha genç, canlı ve parlak görünmesini sağlar. Çay ağacı yağı ve sarı kantoran yağı da cilt dostu doğal yağlar arasında gösterilmektedir.