Kansersavar kür Prof. Erkan Topuz duyurdu kahvaltıda bunu yiyen hastalık yüzü görmeyecek!

Günümüzde kanser vakaları her geçen gün artmaya devam ederken kanser savaşçısı doktor olarak ünlenen Prof. Erkan Topuz sağlıklı bir hayat sürmek isteyen kişilere yönelik olarak önerisini sundu.
Kansersavar kür Prof. Erkan Topuz duyurdu kahvaltıda bunu yiyen hastalık yüzü görmeyecek!

Kansersavar kür Prof. Erkan Topuz duyurdu kahvaltıda bunu yiyen hastalık yüzü görmeyecek! Türkiye'de bir dönem yapmış olduğu açıklamalar ve verdiği mucize kürler ile gündemde en çok konuşulanlardan biri olmayı başaran Prof. Erkan Topuz adını kanser uzmanı olarak duyurmuştu.

Erkan Topuz yapmış olduğu açıklama ile günümüzde artık insan ömrünün uzadığını ve sağlıklı beslenme ile destek verilmesi durumunda insanların 125 yaşına kadar yaşayabileceklerini ifade etti. Hastalıklardan korunmak ve kansere yakalanmak istemeyen kişiler için ise Prof. Erkan Topuz her sabah tüketilmesi gereken o şifalı formülünü açıkladı.

SABAH KAHVALTISI İÇİN ŞİFALI FORMÜL!

Sağlıklı bir yaşamın kodlamalarının daha anne karnında başladığını belirten Prof. Erkan Topuz bebeklik çağında ise en az 2 sene anne sütünün şart olduğunu belirtti. Anne sütünün ardından doğanın en yararlı besini olarak evde mayalanan doğal yoğurdu açıklayan Prof. Erkan Topuz, "Günde 1 çorba kaşığı hakiki bal ve 15 damla propolisi karıştırın, 129 yaşına kadar yiyin" sözleri ile büyük yankı uyandırdı.

Prof. Topuz yapmış olduğu açıklamasında "Uzun ömrün sırrı zerdeçaldır. Yalnız zerdeçal, zeytinyağı ve karabiberle birlikte emilir. Çorbaya, yemeğe atarsan hiçbir işe yaramaz." diyerek sabah kahvaltısında "Zeytinyağı, karabiber, kırmızı pul biber, kekik ve 3 tatlı kaşığı zerdeçalı (taze olursa daha iyi) karıştırın, üzerine de limonu sıkıp ekmeğinizi banarak ömür boyu yiyin." diyerek sağlıklı bir yaşamın bu mucize formülde saklı olduğunu ifade etti.