Mutfak lavabosu bu 2 ürün sayesinde bal dök yala olacak! KİMYASALSIZ lavabo temizliği

Siz de mutfak lavabolarınızın kir tutmasından mı şikayetçisiniz? Eğer öyleyse bu haberimiz tam da size göre! Mutfak lavabosunun temizliğinde öyle 2 malzeme var ki kısa süre içerisinde mutfak lavabonuzu bal dök yala yapacak! İşte detaylar..
Mutfak lavabosu bu 2 ürün sayesinde bal dök yala olacak! KİMYASALSIZ lavabo temizliği

Mutfak lavabosundaki kiri, yağı ve pisliği tek seferde çıkarabileceğinizi biliyor musunuz? Öyle bir formül paylaşıldı ki, mutfak lavabolarındaki kiri tek seferde sökecek. Ev hanımlarının gizli silahı olan o ürün sayesinde artık mutfak lavabolarınız parıl parıl parıldayacak!

İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELER

Mutfak lavabosunun temizliği için ihtiyacınız olan tek şey limon tuzu ve biraz sıcak su! Kısa süre içerisinde bu iki malzeme sayesinde lavabolarınız parlayacak! Yapmanız gereken tek şey ilk olarak suyu biraz ısıtmak. Daha sonra kalıntılardan arındırdığınız lavaboya limon tuzunu dökmek.

Kaynattığınız suyu lavabonuza dökün ve bir süre bu şekilde kalmasını sağlayın. Bunun için lavabo deliğini küçük bir aparat ile tıkayabilirsiniz. Bu şekilde sıcak limon tuzlu su lavabonuzda muhafaza edilebilecek.

KİMYASALSIZ LAVABO TEMİZLİĞİ

Bir süre sonra suyun gitmesine izin verin ve bir fırça yardımı ile kirli bölgeleri güzelce ovalayın. Bu işlemler bittikten sonra son bir kez su dökün ve lavabonuzun nasıl parladığını görün!

İlginizi çekebilecek diğer ipucu haberleri:

Etkili sonuç almak için düzenli olarak bu temizliği yapmanız önerilmektedir. Bu şekilde çamaşır suyu ya da farklı bir kimyasal kullanılmadan kimyasalsız lavabo temizliği yapmış olacaksınız!