Arabası olan hemen bunu yapsın! Bir parça karton mucizeler yaratacak

Araç sahiplerine hayat kurtaracak son derece kritik bir uyarı geldi. Bir parça karton mucize yaratacak.
Arabası olan hemen bunu yapsın! Bir parça karton mucizeler yaratacak

Arabası olan hemen bunu yapsın! Bir parça karton mucizeler yaratacak - Milyonlaraca araç sahibine son dakika uyarısı geldi. Türkiye bugünden itibaren yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girerken araç sahiplerine yeni açıklama geldi.

Kış döneminde havaların soğuması ile beraber araç sahiplerinin her gün yaşadıkları kritik sorunun çözümü aslında bir karton parçası çıktı. Kışın camların buzla kaplanması ve sileceklerin donması sorunu için sürücüler buz çözücü sprey kullanırken son dönemde yükselen enflasyonla buz çözücü spreylerin fiyatlarında da rekor artışlar yaşanmıştı.

ARAÇ SAHİPLERİ CAMLARDA BUZLANMAYI BU YÖNTEMLE ENGELLEYİN!

Buzlanmayı önleyici spreyler rekor fiyatlara satılırken bu spreylere para vermek istemeyen kişiler için pratik yöntem açıklandı. Sadece karton kullanarak hem camlardaki buzlanmayı engellemek hem de sileceklerin cama yapışmasını engellemek mümkün.

Bunun için kartonu silecekle camın arasına sıkıştırmak yeterli oluyor. Ancak bu yöntemi uygulayan sürücülerin mutlaka dikkatli davranmaları gerekiyor. Çünkü havanın yağışlı olduğu günlerde ya da don tutacak soğuk havalarda kartonun cama yapışma riski bulunuyor. Bu olayların yaşanmasını engellemek amacı ile bu yöntemin sadece kuru havalarda uygulanması gerekiyor.